Gemini

Ni som känner mig vet att jag gillar att läsa horoskåp. Ni kan ju förstå att jag har väntat på att årshoroskåp för 2013 ska publiceras!
Här är hur Veckorevyn säger att mitt 2013 ska bli:

Tvillingarna 22 maj - 21 juni

Året överlag: Under sommaren och hösten 2012 började du märka av en viss förändring, kära tvilling. Något som mognade hos dig, gjorde dig tryggare och säkrare. Den här trenden präglar 2013 och gör det till ett lättare och roligare år än 2012. 2012 innebar mycket jobb på alla möjliga olika plan, och många gånger kändes det som hela livet var Bambi på hal is. Det här året handlar det istället om en länge efterlängtad frihet. Nu vågar du mer, och framför allt våren är den perfekta tiden att ta tag i allt det du längtat efter att få prova göra.

Kärlek: Det ser ljust ut, kära tvilling. Det låter som ett skämt, men ärligt talat så verkar det som att många Tvillingar det här året hittar något de sökt efter i kärlek. Den rastlösa Tvillingen har ibland svårt att gå in i relationer, men 2013 är det möjligt att du inte bara hamnar i tvåsamhet - utan faktiskt också trivs.

Mest romantiska perioder: Februari blir lagom romantisk och för vissa en aning magisk, medan mars blir en riktig raket - nästan lite watch out! Maj, framför allt slutet, blir magisk på riktigt då både solen, Venus, Mars, Jupiter och din bästis Merkuriud står i Tvillingarna. Amazing. Juli kan bli riktigt rolig och lekfullt, medan slutet av augusti ger mer intellektuellt, romantiskt break. Oktober kan bli lite rocky och bjuda på överraskningar.

Jobb och skola: En viss förvirring kring var du är på väg i arbete eller studer präglar det här året, och du kan känna ett behov av att hitta en lite mer enklare inställning till vad som är arbete, och vad som är du. Du kan ha känt att du arbetat för mycket bakom kulisserna, och att det är dags att fokuser på dig själv och visa upp lite mer av dig själv och få cred för det. Under hösten kan du också se fram emot lite mer stabilitet, såväl ekonomisk som vad gäller studier och arbete. Men ditt självförtroende lyser igenom - så trots enkla medel - dags att show off!

Resor, flytt och förändringar: Att sikta högt är något som faller sig naturligt för dig nu, och du har turen på din sida, speciellt fram till juni. Du söker efter någon form av frigörelse och utveckling, och att resa verkar stå skrivet över ditt tecken i år. Små resor eller stora, oavsett hur länge, ser ut att bli avgörande för dig. Du vet mer vad du vill i år, och är inte rädd för att satsa på det. Ovanligt otålig är du inte beredd att sitta still och avvakta.

Fokusera på detta under 2013: Sök inre frihet och lita på att du vet vad du är värd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ser ganska bra ut eller hur??!!! :) Om ni vill läsa ert eget horoskåp för 2013 kan ni göra det HÄR

Bilder från We♥It

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Toppen att du lagt ut detta Lena :) Låter som tvillingåret blir kanon för både oss och Linda :)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229