Gårdagens lilla födelsedagsfirande


Igår firade vi Juni på nytt med en liten middag hemma hos oss där hon fick välja maten (tacos). Egentligen jobbar ju S natt i veckan, och egentligen var det ju i tisdags som Junsi fyllde år, men eftersom att S är föräldraledig varje onsdag på sina nattveckor så firade vi henne igår istället när vi alla var hemma på kvällen.Älskade lill-gumman. Det är fortfarande svårt att greppa att hon är 3 år gammal nu! Så stor!


På middagen var även våra vänner Pär (Junis gudfar) och Nadja med. Det är så roligt för de väntar också en liten knodd i sommar. Dock är de beräknade redan i Juni (vi är ju beräknade i augusti), så jag är lite avundsjuk på Nadja som kommer att ha sin bebis på utsidan i sommar, medans jag kommer vara stor som en val hela sommaren och inte ens kunna smutta på minsta lilla rosévinsglas 😉.Efter maten åt vi efterrätt, en banoffeepaj som jag svängt ihop, och Juni fick öppna sina sista födelsedagspresenter. Fast nu ljög jag lite, för hon har faktiskt ytterligare två saker som hon ska få. Nämligen ett litet bord till hennes rum och en springcykel. Hon ska få det i helgen är det tänkt, då mamma kommer och hälsar på oss 😊Här ser ni pajen 👆😍... den var ljuvlig 🍓🍓🍓 Enklaste och godaste pajen att sno ihop utan att behöva varken gott om tid, en ugn eller tusentals ingredienser.


------


Har förövrigt varit kass på att uppdatera på senaste. Jag får skylla på att vårt internet har varit fullkomligt KASST den senaste veckan. Jättesegt, inte gått att ladda bilder. Jag skojar inte när jag säger att det har känts som att surfa på -90 talet 😂. Så irriterande. Nu verkar det iallafall fungera hyfsat igen så jag får hoppas det håller i sig.

Freeeedag imorgon hörrni! Det blir bra. Mamma kommer som sagt och hälsar på och håller mig och Junsi sällskap i helgen. Vad vi ska hitta på är än så länge oklart, men jag har en förhoppning om att försöka ta en tripp till någon affär och se om jag kan hitta ett täcke och innerkudde till Junis nya sängkläder som hon ska ha i sin nya säng.

Vad har ni för helgplaner?


Gillar

Kommentarer

saraleo
saraleo,
Fem dagars ''helg'' för min del haha! Får se vad den bjuder på, ska träffa lte vänner det är allt jag vet nu!! ❥nouw.com/saraleo
lenakronvald
lenakronvald,
Så härligt med ledigt! Jag blir också ledig i 4 dagar. Såååååå skönt! 😃nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229