Fredagens dinner party

1. Middagen. Smördegsinbakad fläskfilé med potatiskroketter. 2. Värdparet 3. Julian och Juni uppslukade av Babblarnas värld 4. Efterrätten på vit choklad med saffran och bär 5. Juni som tillslut däckade i soffan.
 
I fredags blev vi bjudna på middag hemma hos Carro och Johnny i deras fina hem som jag är jätteavundsjuk på. Carro hade lagat så mycket god mat och det blev en väldigt trevlig och mysig kväll. Juni är ju tyvärr ganska mycket krångligare att lägga borta, vilket de flesta barn verkar vara. Hon var vaken ända fram till klockan 22 när hon i vanliga fall brukar sova sött vid 20-tiden. Tur iallafall att hon inte blir allt för grinig även fast hon är trött. Efter att ha fått låna ett av Julians mjukisdjur så däckade hon tillslut bredvid mig i soffan :)

----------

Idag har jag och Juni bara pysslat på hemma. Jag har haft lätt migrän under dagen, men har nu lyckats bota den med en vagnpromenad i friska luften och några koppar kaffe. Jag har lyckats måla lite mer på trappen när Juni tog sin förmiddagsnap, men det är inte roligt när det går så långsamt. Nästa vecka när sambon är ledig får vi hjälpas åt att måla båda två. 

Nu ska jag fortsätta kolla på resten av Skellefteå-Frölunda matchen med ett öga och hålla koll på Buggsan med det andra. Hoppas ni haft en skön helg och känner er pigga, utvilade och peppade för en ta tag i en ny vecka imorgon! ❤️

Gillar

Kommentarer

Carro
Carro,
Så himla kul att ni ville komma ☺️❤️ nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229