Första barnvagnspromenaden - CHECK!

_________________________________________________________________________________Efter idag kan vi bocka av två första-gångs-händelser med bebis. Nämligen:

Första vakna natten - Check 💤

Första promenaden med barnvagnen - Check 💚


Nej, i natt har det inte varit någon rolig natt för mig. Lillen har velat amma konstant och varit skrikig och krånglig periodvis vid bröstet. Fram till och med klockan 5 i morse tror jag inte att jag fick mer än någon kvarts sammanhängande sömn, och jag är bara glad att Juni inte vaknade. Trots det har jag inte varit alltför trött idag, och jag antar att jag har amningshormonerna att tacka för det. Håll tummarna att det inte blir samma sak i natt igen. Vi har nämligen återbesök med bebis tidigt imorgon.Men trots stökig natt tog vi oss ut på första barnvagnsturen idag - jag och lillgubben ❤. Så härligt! Det blev en lite kortare tur och ett ganska lugnt tempo. Sedan förlossningen har jag haft ganska ont i vänster höft, så jag vill inte gå ut allt för hårt ifall det skulle kunna förvärra något. Men jag längtar så mycket efter raskare och längre promenader... och efter att snart kunna SPRINGA! Och ja, jag längtar även efter att få träna ordentligt och att komma i form igen.

Jag är verkligen inte bekväm med hur kroppen ser ut just nu, men jag vet också att jag måste vara snäll med mig själv och med min spegelbild, för det har ju trots allt bara gått tre dygn sedan förlossningen. Det tar tid för kroppen att gå tillbaka och jag måste bara lära mig att acceptera det, och inte hänga upp mig på de som visar upp kroppar med perfekta, platta magar 1 vecka efter sin förlossning på Instagram. För det är INTE rimligt.Lillen verkade trivas i vagnen och sov så sött och snällt under hela promenaden 💙.


Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh men sötnosen då! 😍👶🏼 Vad underbart att komma ut på en promenad och få lite frisk luft trots en kämpigare natt, hoppas ni sov bättre natten tills idag! Kramar 💙nouw.com/juliamalmgren
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Aaaw vilken liten plutt ❤️ Hoppas ni får sova bättre inatt😀nouw.com/sandrachorsell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229