Familj

Jag älskar hur vi tre bildar en familj. Jag älskar däremot inte att skuggan från Sveas ansikte gör att det ser ut som att jag är alldeles mörk under ena ögat på bilden. Det ser ut som att jag har fått ett blåtira. Tänkte ni på det också? Om inte, så gör ni väl det nu när jag påpekat det, haha.
Jag använde inte ordet 'familj' lika ofta när det bara var Svea och jag. Men nu med Juni i vårt liv så känns det som att vi hör ihop och är sammanlänkade mer än någonsin, trots att jag märkt att det är en prövning för ett förhållande att få barn tillsammans. Speciellt om man som mig vill ha alla saker gjorda på sitt sätt hela tiden och inte kan lita på att någon annan gör det "rätt" ;)
I veckan får vi en massa familjetid tillsammans när Svea är ledig så det ser jag fram emot. Förra veckan jobbade han ju natt och de veckorna är allra jobbigast när jag måste sköta barn, djur och hem helt själv hela kvällarna. Därför var det riktigt skönt att ha mamma här i helgen så att jag slapp vara ensam med allt.
Nu måste jag göra mig klar för att åka med Ida och bebisarna och hälsa på Nathalie och hennes bebis William igen. Så kul!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229