Enudden knoppar

Håller på att styra upp min walk in closet och vill passa på att rekommendera knopparna Enudden som jag köpte för en billig peng från Ikea. Snygga och rejäla och smälter fint in i en vit vägg. Tänkte sätta upp fyra knoppar på ena väggen att hänga snygga klänningar på, då den väggen ändå är för svag för att kunna sätta upp hyllor på. På den andra sidan ska jag hänga upp öppna hyllor (även de från Ikea) som jag sedan ska fylla med mina skor, väskor, tröjor och annat fint. Nästan hela min walk in closet blir utformad så att jag kommer att se kläderna och skorna för att på så sätt bli inspirerad och lättare kunna välja ut vad jag ska ha på mig.
Ska också se till att det sätts in spotlights i taket så att det bli ett fint ljus där inne. Det kommer bli så bra när det är klart!
Ursäkta röran på bilden längst ned, håller på att rensa ut byrån för att bli av med allt gammalt jag inte använder längre. Får lite ångest också när jag ser klänningen som jag hängde upp. Just nu finns det inte en chans att jag får på mig någon av mina klänningar. Buhu ;( Men de får gott hänga och vänta på mig tills efter graviditeten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229