Ensam hemma med en liten Bug


Ensamma hemma igen - jag och la Bug. Pappan i huset har på nytt börjat jobba så den här veckan rår jag om vår lilla tjej på egen hand om dagarna. 

I morse vaknade Juni klockan 4. Jag har sagt tidigare att allt före klockan 6 är för tidigt. Klockan 5 är sjukt jobbigt att stiga upp, men klockan 4 är inte ens lite okej. Jag lyfte iallafall upp henne ur spjälsängen och försökte få henne att somna om i våran säng utan resultat ända fram tills sambons väckarklocka ringde 04.45 och han vaknade (jag hade gjort allt för att Juni inte skulle väcka honom eftersom han ändå börjar jobba så tidigt och behöver få sova). Då lyfte han bara över henne i spjälsängen igen och hon somnade utan protester. Suck. Det är typiskt att det är skillnad när det är han som gör det än om jag skulle försöka mig på att göra det. Samma sak vid bajsblöjsbytena. För mig är det sprattel och vilda protester medans det för han går hur bra som helst. Iallafall sov hon sen sött ända till klockan 8, så jag fick mig en rejäl sovmorgon.

Lär väl bara bli att hon sover en gång idag eftersom hon sov så länge i morse. Har precis lagt ner henne i spjälsängen så förhoppningsvis somnar hon snart eftersom hon började se så himla trött ut nu när vi satt och åt lunch. Trots det hör jag hur hon just nu ligger och sparkar mot spjälorna i spjälsängen. Busiga Buggen. 

💗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229