En sämre dag

___________________________________________________________________________________Hej! ☀

Varmt och jättefint väder idag, men jag har känt mig väldigt nere. Som ni förstår har ingen bebis kommit nu heller. Jag är så less, så less, så LESS på att vänta. Den här graviditeten får mig verkligen att må SÅ DÅLIGT. Och då menar jag mest psykiskt, även om jag fysiskt inte heller mår så bra just nu.


Idag har jag varit superskör, och hittills har jag nog börjat gråta närmare 10 gånger... och då är inte dagen slut än. Till råga på allt så har en av mina visdomständer bestämt sig för att det var en bra tidpunkt att börja växa igen precis just nu, så plus alla krämpor som jag redan har med rygg och höft och gud vet allt, så har jag nu dessutom även ont i munnen 😔.


Idag var Junis önskemål att vi skulle gå en promenad med barnvagnen, så det gjorde vi. Det blev en promenad i snigelfart då jag inte mäktade med snabbare tempo, och det kändes det som att min rygg skulle gå av, men trots det var det ändå rätt skönt att få komma utanför huset och få lite frisk luft. Dock resulterade det i en hel del sammandragningar efteråt... Men ingen bebis.


Imorgon har jag gått 1 vecka över tiden och har ett inbokat besök hos barnmorskan. Om alla värden fortfarande ser okej ut då så är väl nästa steg att få tid att göra tillväxtultraljud och kolla på nytt att genomströmningen genom navelsträng och moderkaka är bra, och kolla så att det finns ordentligt med fostervatten. Usch, jag får panik av tanken att fortsätta vara gravid även nästa vecka.


Förlåt för att jag klagar mycket nu, men jag vill verkligen inte gå över tiden mer. Kan bebisen bara komma nu eller???


Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Håller tummarna för att er babis kommer snart! ✊🏼✊🏼nouw.com/gcamillas
malinleewahlberg
malinleewahlberg,
Älskade du... Önskar jag kunde va gravid åt dig nu sista dagarna ❤️ du gör det så bra vännen! Svea och kidsen har tur som har dig ❤️❤️nouw.com/malinleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229