En ny vardag börjar imorgon

_________________________________________________________________________________Hur fin höstbild på Juni som jag tog igår? 🍂

Hon har på sig den där nya kappan som jag köpt till henne från H&M, om ni minns att jag visat i tidigare inlägg (?), och sen har hon på sig en ny höstmössa som jag köpte från Åhlens i fredags. Tyckte att det var så fin senapsgul färg på den! 💛


Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Vi har varit på dop för våra vänners son Lukas som bara är två månader äldre än Dylan, och efter dopet har vi varit på middag hos svägerskan och hennes familj.

Nu efter att ha kommit hem har jag packat ihop och namnmärkt alla Junis kläder som ska följa med henne på förskolan imorgon. Det blir första riktiga dagen för henne på förskolan efter att ha varit ledig hela långa sommaren och efter att ha varit hemma med oss efter att Dylan föddes. Det är så mycket ytterkläder och extrakläder som ska med så jag hoppas att jag inte glömt något 😊.


Hoppas att det går bra att få oss iväg imorgon bitti, och att det går bra med lämning av Juni. Hon kommer säkert vara lite blyg och mammig först eftersom att det är så pass länge sedan hon var där. Men jag tror att det förhoppningsvis ska gå över snabbt eftersom hon nästan varje dag frågat när hon ska få åka till förskolan, och längtat efter att få åka dit 😊.

Efter att ha lämnat av Juni ska jag och Dylle sen få vara alldeles själva hemma eftersom att S börjar jobba imorgon igen efter sina första pappalediga dagar efter förlossningen. Nu blir det en ny vardag som drar igång efter den här första tiden med nya bebisen då man är hemma tillsammans. Känns bra ändå att få hitta våra nya rutiner, och det känns också bra att Juni får vara på förskolan sina 15 timmar i veckan så att hon får träffa sina kompisar. Tror att det är nyttigt för henne, och det känns även bra att bara få vara hemma och bara få rå om Dylle - precis som jag fick tid till att bara rå om Juni när hon var bebis ❤.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229