En liten rosa björn

Juni, snart 7 veckor, i sin rosa björn outfit från H&M. Hon är så söt i den. Nu märker jag att hon blivit mycket mer "vaken" när hon är vaken. Man kan ha ögonkontakt med henne mycket längre stunder och man märker att hon följer med mycket mer med ögonen. Hon ler ibland (dock mest åt sin pappa vilket gör mami lite ledsen och avundsjuk) och i förrgår skrattade hon i sömnen ♥
---
Börjar känna mig så otroligt oinspirerad och less på att det aldrig verkar bli något bra sommarväder. Nästan så att jag blir lite deprimerad. Kul iallafall att det nu är bestämt vad vi ska göra/vara på midsommar nästa helg. Det blir middag och häng på min bästa vän Malin och hennes fästman Johans nya altan. Så kul, känner mig riktigt taggad för det :) Känner mig också glad över att S jobbar sin sista vecka denna vecka innan han har semester och blir ledig i hela nio (!) veckor :D Blir många veckor fyllda med familjemys och förhoppningsvis med lite mer sol.
Nu ska jag gå och hinna göra någon nytta i hemmet medans lillan sover i vagnen. Ni får kika in här senare för då kommer en recension upp på en babypryl jag nyss skaffat. Puss.

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Men älskade lilla hjärtat <3 Så himla fin hon är! Hjärtat smälter på moster <3<3leewahlbergmalin.blogg.se
Ida
Ida,
Hur söt får man vara egentligen?!?! Älskade lilla unge,tur faster får komma och mysa med henne snart!! <3nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229