En lista

__________________________________________________________________________________Haha ja, jag ska inte ljuga. Dessa bilder är tagna med "snygg"-filter. Jag ser så sliten och grå ut just nu, så att ta bilder utan filter - nej, det går bara inte just idag 😜.


Jag gick in på Kenzas blogg idag. Har inte besökt den på ÅR och DAR. Följer nästan inga av de största bloggarna längre faktiskt. Vet inte varför jag slutat med det egentligen, men idag gick jag som sagt in där. Ville kolla om hon skrivit var hon köpt (eller antagligen FÅTT) en tröja som hon hade på sig. Hittade det jag sökte efter OCH hittade även denna lista, som jag upptäckte att hon publicerar varje fredag. Skulle vilja hitta på något liknande återkommande blogginslag, så jag prövar och härmar henne denna gång med hennes lista 😊:


Vad har du på dig idag?

Haha, skäms nu, men jag har på mig en randig tisha (den ni ser på bilden). Har haft på mig den nästan HELA veckan. Det finns en förklaring, och förklaringen är att jag inte hinner duscha. Och att ta på sig något rent för att det ska bli svettigt direkt känns inte så kul. Därför får det bli den redan äckliga mamma-tishan, haha.


Vad lyssnar du på idag?

Just nu sitter jag och lyssnar på Josefine & Vanjas senaste podd-avsnitt. Jag blir nästan alltid glad av att lyssna på dem, men tråkigt att deras podd på senaste tiden mest känns som att de stressat ihop den för att kunna lägga upp något nytt. Det känns inte så genomtänkt längre. Fattar dock att det mest troligt beror på att de har mycket annat för sig, plus att Vanja har en liten bebis. Är ju riktigt svårt att få ihop livet med små kids.


Vad är du på för humör idag?

Frustrerad. Den här veckan har jag varit i princip själv med barnen för att S jobbar så mycket, och man hinner INGENTING. Anledningen till att jag ens hinner skriva det här blogginlägget är att Juni sitter framför tv:n och ser Spöket Laban. Thank God för Laban. Jag har som sagt haft samma kläder nästan hela veckan för att jag inte ens kunnat duscha.


Helgens planer?

Är fortsatt ensam med kidsen för att S jobbar. Kommer därför fortsätta hänga med dem, och sysselsätta Juni så gott det går. Ikväll har jag stora planer på att få ta en välbehövd dusch 😄. Mer spännande än så blir det nog inte just den här helgen 😉.


Vad var det roligaste som hände denna vecka?

Få se, vad gjorde jag den här veckan? Jag har som sagt mest bara varit hemma med kidsen. Det roligaste från veckan är att se Dylans utveckling. Han har blivit så "med" under de senaste veckorna/dagarna bara. Nu ser man att man får bra ögonkontakt med honom och att han kan följa en med blicken, vilket man inte kunde för bara någon vecka sedan. Han har börjat le ganska mycket nu också och man kan sitta och prata med honom och få jollrande svar från honom. Så gulligt! 😍

Något annat roligt från veckan var också att få besök av Nadja och Ida i onsdags. Det är det enda andra vuxna sällskapet jag haft i veckan, förutom av S de få timmarna han är hemma och vaken om kvällarna efter hans jobb.


Veckans fundering?

Den här punkten var svår att besvara eftersom att jag alltid går runt och funderar mycket. Just nu funderar jag mycket på hur underhåller man bäst en treåring hemma när man dessutom har ett spädbarn och inte kan åka iväg på så mycket äventyr? Känns som att vi gjort allt möjligt i veckan, bakat chokladbollar, lekt kurragömma, byggt koja, målat, fikat i Junis rum... men vad mer kan man göra som faktiskt är roligt för båda?? Tips mottages tacksamt 🙏.


Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Roligt att läsa! Följ mig så följer jag såklart dig 😊nouw.com/malinhardstahl
juliamalmgren
juliamalmgren,
Så underbara bilder och vilken rolig lista 😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229