En jobbig bebisdag

En livstrött mami och en allvarsam bebis

Idag har varit en jobbig dag. Vet inte om lillan håller på att få tänder eller vad det är, men idag har hon varit så grinig. Det har varit ett konstant gnäll hela dagen, samtidigt håller hundarna på att gå mig på nerverna just nu. Läste nyligen ett inlägg om en bloggerska som störde sig på folk som säger att det är jobbigt att ha barn. Jag blev så provocerad. Asså va? Det är ju klart att Juni är det bästa som hänt mig och jag ångrar inte en sekund att jag har barn, men det är ju fortfarande jobbigt ibland. Ska man inte få säga det då? Jag kan inte gå runt och vara nöjd och tacksam alla minuter av dygnet varje dag bara för att jag har turen, möjligheten, ekonomin, whatever, att kunna skaffa barn.


Den som säger att det aldrig är jobbigt att ha barn, den personen ljuger. Och nej, de som har små spädisar som bara ligger och sover hela dagarna har ingenting att säga till om än. Men jag ska såklart tillägga att de flesta dagarna är helt underbara. Förhoppningsvis får vi en sådan dag imorgon! :)

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Åh suck, jag blir så provocerad av de som blir provocerade av sånt där :P Det säger väl sig självt att man såklart tycker att ens barn är det finaste och bästa som händer en i livet, det finns kanske undantag men de människorna har ju oftast en diagnos av något slag eller är känslomässigt omogna. Men man måste ju faktiskt få säga att det också är jobbigt, för det är väl klart att det är? Herregud…. :Pnouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229