En gammal vän


I förra inlägget skrev jag ju att det hände något väldigt tråkigt i tisdags. Det som hänt är nämligen att vi blev tvungna att ta bort Iso, en av våra hundar (vi har två stycken). Vi har misstänkt ett tag att han har cancer för han har under en tid varit rätt krånglig med magen, och i höstas fick han en tumör i munnen som han fick bortopererad hos veterinären. Han har dock varit pigg i övrigt och ätit som vanligt, så vi kände vid det tillfället att han fick vara med så länge det kändes som att han mådde bra.

I tisdags upptäckte vi att hans testiklar var mycket större än vad de brukar, så nu när det syntes även på utsidan att han var sjuk så tog vi det jobbiga beslutet att åka med honom till veterinären för sista gången 💔.


Ett sista mys med magen.


Veterinären ställde samma diagnos som vi själva redan misstänkt - testikelcancer. Så hon tyckte att vi tog rätt beslut, för att det inte skulle gå längre och att han skulle behöva lida.

Jag kramade och pussade och myste med Iso en stund innan S åkte med honom själv till veterinären, vilket var bra då jag inte tror att jag hade klarat av att ha det som mitt sista minne av honom. Till Juni bestämde vi oss för att säga att han skulle flytta och att han skulle få ta hundbussen till en annan stad. Det var riktigt jobbigt att berätta för henne då det såklart kommer frågor som 'Varför?' och när hon sa att hon verkligen skulle sakna Iso, så brast mitt hjärta.


En fin gammal bild på Iso och Juni från när hon var en liten bebis 💗


Nu några dagar senare så känns det lite tomt och konstigt i huset med bara en hund kvar. Samtidigt kanske det var rätt tidpunkt att detta hände just nu, med tanke på att vi snart har en ny liten bebis i huset, men det är ändå så tungt att förlora en gammal vän och familjemedlem som hängt med i 9 och ett halvt år 💔.


Gillar

Kommentarer

josefineso
josefineso,
Fy vad ledsamt 😔 att behöva ta bort djur är verkligen så otroligt jobbigt. Förstår att du valde att stanna hemma, hade heller aldrig klarat av att säga adjö hos veterinären 😢 nouw.com/josefineso
hannaleewahlberg
hannaleewahlberg,
Åh Lena 💔 det är så fruktansvärt tråkigt när hundarna blir sjuka. Samtidigt som det på sätt och vis är ett "enkelt" beslut när de blir sjuka för man vill ju inte att de ska lida och ha ont! Men fy så hemskt ändå när man väl fattat beslutet och man ska ta farväl. Men nu får han busa i himlen med Wilma, de har det nog jätte bra då uppe ❤nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229