Dopalbum

Igår fick jag hem fler bilder från dopet som jag hade beställt. Har tänkt att jag ska börja knåpa ihop ett fotoalbum av alla de fina bilderna från den dagen då hon döptes. När jag var på stan igår passade jag också på att köpa lite scrapbook-papper som blir fint att använda i fotoalbumet. Sen köpte jag en rulle dekorplast med marmormönster. Får se om jag använder lite av det i albumet också.. annars har jag nog ett och annat DIY-projekt i åtanke för det. Både pappren och dekorplasten köpte jag från Ådells Konst & Hobby.
Några av sidorna i albumet är redan fyllda med små hälsningar till Juni som dopgästerna fick fylla i. Hade i förväg gjort iordning några sidor som de skulle få skriva på. På dessa hade jag klistrat fast bilder på gumman och skrivit små passande pratbubblor till. Tyckte det blev himla sött och roligt. Ett tips till er som snart ska ha dop/namngivningsceremoni för era småttingar :)

Gillar

Kommentarer

Emma -Merakibeauty.se
Emma -Merakibeauty.se,
åh så fint :)merakibeauty.se
Malin
Malin,
Har du några fler sidor du kan visa upp från albumet på Bloggen din? Jag Scrapar själv så det hade varit roligt och få ta del av de :) och få lite inspiration :)nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229