Do more of what makes you happy


Nya ramen jag köpte i Umeå på H&M Home, och ett vykort från lagerhaus som fick förgylla den. Bra citat, eller hur?! Do more of what makes you happy - det vill jag verkligen leva efter. 

När jag satte in printet i ramen började jag fundera på vad det är som jag vill göra mer av som gör mig lycklig, och jag kom fram till tre saker jag känner att jag vill göra mer av just nu:

1. Jag vill träna mer. 

​Jag vill ha mer tid för träning i mitt liv, och det är just nu rätt knepigt med att hitta den tiden. Försöker få in så mycket promenader och hemmaträning som jag kan, och jag hoppas att jag till hösten när alla våra nya jobb- och förskolerutiner fallit på plats att jag kommer kunna ta mig till gymmet igen. 


2. Jag vill klä mig bättre.

​På sommaren har det blivit en rätt sunkiga slit- och slängkläder, och jag längtar nu lite efter en ny säsong och att få bygga upp en snygg höstgarderob. 

​3. Jag vill vara mer kreativ

​Jag vill verkligen få mer tid till att sitta och klippa och klistra och knåpa med fotoalbum och DIY-projekt som jag inte alls hittat någon tid för på senaste tiden. Hoppas jag hittar energin för att sätta igång med skapandet, för jag vet ju att det är något jag tycker är roligt och som får mig att må bra. 


​Något som egentligen också borde finnas med på denna lista är att sova mer, för jag är så otroligt dålig på att ta mig tiden att sova ordentligt. Kommer i säng alldeles för sent och har känt länge att jag inte mår bra av att sova så lite som jag gör. Så det måste jag också bli bättre på 💗

Gillar

Kommentarer

malinleewahlberg
malinleewahlberg,
Punkt 1 och 2 är något jag också känner att jag vill satsa mer på i höst! Hemmaträning i all ära men jag skulle också vilka få mig iväg på gymet!nouw.com/malinleewahlberg
lenakronvald
lenakronvald,
Ja, det vill jag också. Längtar efter att gå på något roligt pass 😊 Förhoppningsvis kommer jag kunna få mig iväg i höst för nästa sommar ska jag banne mig vara fit(are) 😋nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229