Dagens punkter


Hej och glad torsdag! Hoppas ni mår bra? Tänk att det redan är torsdag idag! Veckan har gått så himla snabbt när jag varit ledig i måndags och tisdags. Tänkte kika in och uppdatera snabbt om vad som händer idag.- Barnmorskebesök.

Idag är det dags för första barnmorskebesöket efter inskrivningen och ultraljudet. Det ska bli spännande att få höra bebisens hjärtljud och höra om magens storlek. Undra om barnmorskan kommer tycka att jag blivit lika stor som jag känner mig 🙈.


- Elektriker.

När jag kommer hem idag kommer lamporna att vara på plats i det nya badrummet och alla eluttag kommer att vara ditsatta och inkopplade på övervåningen. ÄNTLIGEN! Nu kommer badrummet att vara helt färdigställt, och då blir det dags att få köpa handdukshängare, badrumsmatta och någon växt innan det kommer vara helt komplett.


- Graviduppdatering.

Inom kort kommer en graviduppdatering för veckorna 20-22 upp på bloggen. Jag har ju inte uppdaterat om det på några veckor. Varnar lite redan nu att det inte kommer att bli ett allt för positivt inlägg.


- Middag med tjejerna.

Ikväll blir det middagshäng med tjejerna. Ser fram emot det. Få prata, skratta och tanka energi. Var vi ska äta är fortfarande oklart. Vi hade tänkt gå på det ganska nyöppnade stället 'Grannen', men det var tyvärr fullbokat. Någon som testat att äta där än?Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229