Dagen jag alltid kommer minnas

Exakt ett år sedan.
Måndag den första september 2014 är en dag som jag alltid kommer att minnas som en väldigt speciellt bra dag. Det var den första dagen på månaden, första dagen på veckan och dessutom första älgjaktsdagen (är man tillsamman med en jägare så vet man sådana saker, förstår ni).
Jag hade precis jobbat första arbetsdagen efter att ha kommit hem från en rolig weekend med tjejerna i London. Jag hade den här tomheten i kroppen man kan känna när något roligt man sett fram emot är över och man inte har något speciellt inplanerat för framtiden. Jag firade dessutom 6-årsdag på mitt jobb, vilket just den här dagen inte kändes som något att fira, utan snarare som en påminnelse om hur gammal jag börjar bli.
Det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att öppna skafferidörren och började gräva i mig godis med skakande händer. 'Kunde detta verkligen bara vara lågt blodsocker?' tänkte jag. Magen kändes öm, mensen var jättesen.. men eftersom den varit väldigt oregelbunden sen jag slutade med minipillren så var det inget speciellt ovanligt med det. Jag hade börjat misstänka att jag led av hormonrubbningar och cystor i äggstockarna.. det var iallafall vad hypokondrikern i mig googlat fram eftersom att det kändes konstigt i magen men alla graviditetstest jag tagit senaste veckorna hade varit negativa. Bestämde mig iallafall för att göra ytterligare ett test och beredde mig på ännu en besvikelse. Efter fem minuter tog jag mod till mig och läste av det och på testet fanns nu två röda streck. Jag var gravid.
Jag började gråta. Av lycka, lättnad.. men även av chock tror jag. S var ute på älgjakt så det var ingen hemma jag kunde berätta nyheten för. Bara hundarna som måste trott att deras matte blivit smått knäpp. Som den google-missbrukare jag är så bestod resten av den dagen till att börja söka upp all möjlig information som jag skulle kunna ha nytta av. De första sökningarna var 'Vad kan man inte äta gravid', ' brun utan sol gravid', 'målarfärg gravid' och 'situps gravid'. Haha.
När jag gick och lade mig den kvällen kände jag mig som en ballong fylld med världens bästa hemlighet och det kändes som att jag skulle spricka av lycka ♥

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Känns sjukt att det bara va ett år sen :) Tänk så mycket som hinner hända på ett år <3 leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229