Busy days


Fullspäckade dagar.


Sitter ute på altanen och njuter av kvällsluften och en kopp te. Vår fina, fina altan och mitt goda nya te som jag köpte förra veckan. Ah så härligt!
❤️

Har varit dålig på att blogga i veckan. Jag som ändå börjat komma igång med uppdateringarna igen.
Vi har haft barnvakt de senaste två dagarna. Juni har fått vara i stugan med sin farmor, Karin och faster. Under tiden har jag och S fått gjort en hel del här hemma när vi inte haft ett barn som någon av oss måste se efter hela tiden. Eftersom det här är min sista vecka som jag har semester så har jag känt mig stressad över allt vi inte fått gjort här hemma. Därför känns det så bra att vi kunde få ha barnvakt under en period så att vi fick ta tag i några av de många sakerna vi har att göra här hemma.

Bron har fått en rejäl uppfräschning med några lager färg. Nu är den äntligen färdigmålad, och jag känner mig väldigt nöjd
😊Tänk vilken skillnad färg kan göra! Bron var vit sedan tidigare, men färgen hade blivit så avskavd och skabbig. Med ny vit färg blev den ju nästan som ny! 🙂Medans jag har målat bro och panel så har S varit duktig och jobbat på med den nya inglasningen. Den kommer bli jättefin! Längtar till att den är klar, men det lär dröja till nästa sommar innan jag kan börja inreda den. Det får bli mitt projekt och löfte för nästa sommar - att göra inglasningen till ett drömnäste 🔮🦄✨Här ser man hur väggarna blivit uppreglade och hur panel börjat fästas på utsidan. Visst ser man redan nu att det finns mysighetspotential för denna inglasning? 😉

Hoppas ni haft en fin vecka hittills. Det är som sagt min sista semestervecka och nu ska jag göra ALLT för att njuta de här sista dagarna. Vädret ser ju ut att bli kanon resten av veckan så är det soligt imorgon så ska jag försöka fånga lite sol.

God natt ✨🌙Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229