Burträsk marknad

Idag åkte vi på en liten familjeutflykt och besökte marknaden i Burträsk. Det var jättevarmt och kvavt i luften så gumman fick ligga utan byxor och sockar i vagnen och ändå var jag orolig för att hon skulle bli för varm. Ammade henne två gånger under utflykten för att få i henne vätska så att hon inte skulle bli uttorkad. Ja, jag är väl värsta oroliga mamman, men jag tycker att det är svårt att veta hur man ska göra med kläder och bebis nu när det börjat vara varmare ute.
Även idag var hon vaken mest hela dagen och när hon är vaken så är hon inte vidare värst förtjust i att åka i vagnen. Därför var vi också tvugna att gå med henne i famnen en stor del av tiden på marknaden. Hon är en riktig magnet, den där Juni. Hon drar alltid till sig en massa folk som vill komma fram och titta på henne. Det var en marknadssnubbe som gissade att hon var tre veckor gammal, och ett äldre par blev förvånade när vi sa hur gammal hon är.
- Då kan hon inte ha varit stor när hon föddes, sa de. Men ser hon verkligen så mini ut?! Imorgon blir hon ju ändå 10 veckor. Själv tycker jag att man tydligt kan se att hon blivit knubbigare och växt på längden, men när man får höra sånt där så börjar man ju undra om hon verkligen växer som hon ska. Som sagt, oroliga mamman här.
------
Ikväll så pumpade jag ut bröstmjölk för att testa och ge från nappflaskan för första gången. Ska skriva mer om hur det gick imorgon. Nu måste jag gå och söva vår lilla gumma som inte riktigt verkar vilja komma till ro och somna ordentligt. God natt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229