Bubbel


Mitt bidrag till helgens vinprovning - ChampagneHar för en stund sedan kommit hem från stugan och helgens vinprovning som jag haft tillsammans med min svägerska, min svärmor, svärmors granne och svärmors syster. Mitt bidrag till provningen ser ni här ovan. Eftersom temat på provningen var mousserande vin så lyxade jag till det lite och köpte med mig en Champagne. Och jag ångrar mig inte för en sekund att det blev denna som jag valde. Mmmmm, så god den var! Tips, tips!

Jag ska erkänna att jag absolut gick på utseendet när jag valde vad jag skulle ha med mig. Den här förpackningen till champagnen har designats av Bea Szenfeld. Visst är den snygg?Juni har sovit sedan vi lämnade stugan. Jag har låtit henne sova rätt länge eftersom den lilla damen (som förövrigt hängde med sin farfar under tiden vi hade vinprovning) inte alls ville sova igår kväll utan somnade någon gång vid 00.30. Hon var så trött när vi lämnade stugan och jag tror det tog ca 3 sekunder från att jag startat bilen tills hon somnat 😉

Nu ska jag gå och väcka henne, och sen får vi se vad vi hittar på resten av den här söndagen. Redan måndag och ny jobbvecka imorgon. Jag hade glömt bort hur fort en helg kan gå när man jobbar på veckorna.


Fler bilder från vinprovningen kommer upp senare. Hoppas ni haft en härlig helg ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229