Bloggkramp och rastlöshet

Alltså gud, vad bloggar man om nu för tiden egentligen? Bra att jag hade bättre bloggande som ett av mina nyårslöften och så har jag inte ens något att säga? :) Skriver, suddar ut, börjar om, suddar ut. Har bloggkramp :P Haha.
Idag är det lördag och vi spenderar dagen med att bara skrota på här hemma. Sambon har jobbvecka så det betyder att han även jobbar helg, så jag och lillan får klara oss på egen hand. J-Bug har sovit en stund nu före lunch och under tiden har jag hunnit med de viktigaste hushållssysslorna som att diska rent och städa upp på diskbänken, torktumla kläder, och skura bort några fläckar vi fått på golvet på övervåningen. Precis när jag sedan tänkte sätta mig ner en stund och ta det lugnt och kolla lite youtube så vaknar gumman. Haha, det händer aaalltid när jag tänkt att jag ska ta en stund där jag bara kan chilla. Men det är lugnt, nu efter att hon fått lunch så kan hon sysselsätta sig en stund själv med sina leksaker, så jag passar på att uppdatera här lite :)
Den här helgen har jag faktiskt inte några planer mer än att jag såklart vill kolla på mello ikväll. Det blir oftast väldigt lugna helger när sambon jobbar. Jag vet att man inte ska längta så mycket framåt i tiden eftersom att tiden går nog snabbt ändå, men jag längtar lite efter nästa vecka för då har jag lite mer roliga saker planerade. Jag blir lätt lite rastlös av att bara vara hemma.

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Du kanske kan dela med dig av era vår/somnarplaner? Om ni hunnit planera något :) Ha en bra kväll!nouw.comNone
Hanna
Hanna,
Jag vet inte heller vad man bloggar om nu för tiden! :P Livet i allmänhet :D Haha. Kanske skriva om hur ni tänker kring fler barn eller något annat spännande? ;) nouw.com/bjorklundhanna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229