Biokväll - en bra kväll

Ikväll hade vi barnvakt till våran älskade lilla Bugg då vi ville gå på bio och se sista delen i Hunger games-triologin. På bilden nedan ser ni min middag som bestod av popcorn. Gött! Filmen var bra tycker jag. Killen blev däremot lite besviken sa han. Han hade önskat sig mer. Vad han menade med "mer" vet jag inte och han kunde inte förklara det heller riktigt, haha.
Juni fick vara med farmor och farfar och det är lite nervöst så här första gångerna vi lämnar bort henne. Det är verkligen konstigt hur man kan gå och längta efter att få en stund för sig själva, men när man får det så längtar man ändå efter sitt lilla barn så himla, himla mycket. Typ en timme in i filmen var det, utan att spoila allt för mycket av filmen, en så hemsk scen innehållande barn som fick bomber släppta över sig, som gjorde att jag längtade efter att krama om Juni så mycket.
Efter bion åkte vi och hämtade henne hos hennes farmor och farfar och återigen hade det gått jättebra att ha hand om henne. Hon sov så fint när vi kom, och vaknade knappt ens när vi krånglade på henne overallen och ner i babyskyddet för att åka hem. Nu sover hon i spjälsängen och jag ska också snart gå och sova jag också. God natt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229