Bebisens namn

_________________________________________________________________________________Ni har säkert sett liknande bilder som dessa tidigare. Jag har sett massor av sådana här typer av bilder på Pinterest och kände att jag också ville göra min egna variant och "bebis-stilleben" med vår fina lilla kille 😊Som ni kan se på bilderna så är DYLAN hans namn ❤.

Det är första gången jag skriver ut det i bloggen. Jag har ju skrivit om honom som 'bebisen', 'lillebror' och 'lilleman' ett tag, så nu börjar det vara dags att skriva om honom med hans riktiga namn 😊.

Efter att han föddes har vi känt efter ett tag innan vi gjorde namnet helt officiellt. Men egentligen var det redan spikat (iallafall om ni frågar mig) sedan innan vi ens visste att vi skulle få en son. Jag har sagt i flera års tid att om jag någon gång fick en pojke så skulle han heta Dylan. Jag älskar det namnet helt enkelt (och nej, det har ingenting med Bob Dylan att göra 😄).


- Gäääääsp! 💤


En riktig liten tröttis är han. Men morgonpigg var han iallafall den dagen då han föddes. 06.10 på morgonen den 1 september är Dylan född. 52 centimeter lång och 3575 gram tung. En höstbebis 🍁.Våran Dylle ❤❤❤


Gillar

Kommentarer

LittleBears
LittleBears,
men så fantastisk bild! åh vad jag önskar att jag hade gjort en sådan... kan man göra det när hon är tre månader? haha 😃 nouw.com/littlebears
lamouru
lamouru,
Så himla fint ! vilken sötnos ! nouw.com/lamouru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229