Barnvakt för första gången

Mobilbilder från idag.

Är såå himla nöjd med den här dagen hittills. Vi hade bestämt oss att det var dags att testa ha barnvakt för första gången till Juni för att vänja henne vid att inte vara med oss hela tiden. Tror att det kan vara bra att be om barnvakt ibland även om man (läs: jag) kan få lite dåligt samvete.

I morse lämnade vi av henne hos hennes farmor och farfar, och vi åkte och åt hotellfrukost på hotell Aurum. Så himla gott. Åt alldeles, alldeles för mycket men det går ju liksom inte att låta bli. Jag älskar frukost! Sen var vi en kort sväng på stan och jag beställde en ram till en tavla, och så gjorde vi ett till juligt inköp till lillan (som jag såklart ska visa på bloggen). Vi gick också in på systemet för att köpa årets glögg med smak av Earl grey som det ska bli spännande att testa. I vår familj är vi ena riktiga glöggdrickare så den lär snart vara slut, hehe.

När vi var på stan kliade det i fingrarna på mig och jag ville ringa och kolla att det gick bra med lillan, men Svea förbjöd mig att göra det. Alltså vilken hönsmamma jag blivit! Efter stan så åkte vi och hämtade henne och självklart hade det gått jättebra att ha hand om henne. Hade inte varit några sura miner och hon hade varit lugn och nöjd hela tiden. Det känns jätteskönt att det gått bra, så att jag vågar ha barnvakt fler gånger. Däremot kommer jag inte ha henne sovandes borta över natten än, men det handlar mest om att hon vaknar så mycket på nätterna just nu så då vill jag inte lämna bort henne.

Gillar

Kommentarer

ullwi
ullwi,
Njut av varje stund utan barnet och utan dåligt samvete. De är så få stunder av "frihet" när de är så där små. Tänk att du är så generös och unnar farmor och farfar denna stora dag att få ha barnbarnet alldeles själv. Se det som första steget mot självständighet för lilla Juni. (ps. det är roligt att läsa din förlossningsberättelse, särskilt för mig som fick ta kejsarsnitt). nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229