Barnsäkrat

Igår monterade vi en barngrind så att Buggisen inte kan ta sig till hallen och klättra i trappen. Det var inte en dag för tidigt eftersom hon, sedan en tid tillbaka, kunnat ta sig förbi stolar och andra hinder vi tidigare byggt upp. Vi föräldrar blev så himla nöjda med denna rullgardinsgrind, men Juni blev inte alls lika nöjd. Bland det bästa hon vet just nu är att klättra i trappen, och nu har vi verkligen sabbat hennes chanser att ta sig fram till den :)
Idag har lillgumman varit på betydligt mycket bättre humör än hon har varit i helgen, och hon har inte längre någon feber. Däremot snorar och hostar hon fortfarande, men aptiten verkar så smått börja komma tillbaka. Verkar som att den värsta perioden med de nya gaddarna är över för denna gång, och jag tror att båda de nya tänderna spruckit fram nu. Ska försöka titta efter sen, men hon är inte så pigg på att vi ska titta i hennes mun så därför är det inte alltid lätt att se hur det ligger till.
Vi har iallafall varit ute på en lång härlig promenad tillsammans med Charlotte, vår granne, och sen har vi röjt inne i sovrummet och inne i min walk-in-closet. Igår byggde jag nämligen ihop ikea-byrån som jag köpte för några veckor sedan och ska ställa in den i WIC:n sen när sambon kan hjälpa mig att flytta den. Känns alltid skönt att rensa ut och slänga saker. Jag är ju något av en expert på att samla på mig en massa gammalt bråte och sedan ha kvar det forever and ever "ifall att det någon gång kommer till användning" - vilket det såklart aldrig gör. Måste verkligen bli bättre på att bara släppa taget om saker och slänga det.. eller faktiskt ta tag i att sälja sådant som jag tror att jag kan bli av med :)

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,
Jag och min man väntar vårt första barn och jag tror att även vi ska köpa en rullgardinsgrind när vi ska barnsäkra hemma sen. Var är grinden köpt? såg fin ut :)nouw.comNone
lenakronvald
lenakronvald,
Det är så praktiskt med rullgardinsgrind! Vi har köpt den från safe-side.se 😊nouw.com/lenakronvald
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229