Back to reality

Idag är det skolstart för många och enligt mig betyder det då att sommaren är över och att det idag är höstens första dag, vilket egentligen är lite konstigt då vädret är som allra mest somrigt just nu.
Tv-program börjar om på nytt, de ordinarie radiopratarna är tillbaka på de gamla vanliga programmen jag brukar lyssna på och S börjar om att jobba idag också efter att ha varit hemma hela sommaren med oss. Känns lite konstigt att vardagen för många drar igång medans jag fortfarande är hemma med gumman. Fast det är ju min vardag nu. Får lite panik när jag tänker på att hon faktiskt blir fyra månader om exakt en vecka. Hon börjar bli en så stor tjej, min lilla bebis. Snart måste jag ju börja tänka på smakportioner, dra ner på amning och barnsäkra hela huset.
Är det normalt att få lite ångest när ens bebis växer ur plagg efter plagg och blir äldre och större. Jag menar inte att jag inte vill att hon ska bli stor men måste det ske så snabbt? Ibland vill jag bara pausa tiden, dyka in i bebisbubblan och stanna där ett tag tills jag är redo att fortsätta framåt. Det har liksom blivit så tydligt att alla ögonblick, det som sker just precis nu, aldrig kommer igen.
------
Idag har varit en bra dag. Juni har varit en glad bebis hela dagen nästan, förutom en liten stund när jag bestämt att vi skulle ta en promenad med vagnen. Gick jättebra till en början och jag tänkte nästan att 'Nu måste problemen med att åka vagn vara över' men hon blev missnöjd efter en stund så jag var tvungen att lyfta upp henne och bära henne på hemvägen. Hon har också skrattat mycket idag när jag killade henne under fötterna. Hon har ju skrattat förut men aldrig sådär mycket som idag. Jag dog nästan söt-döden :)
Nu ska jag byta blöja och göra iordning för att kolla på premiären av idol. Så kul när det finns något att se på tv nu igen :)

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,
Hade också sentimentalångest när det skulle vikas undan bebiskläder som blivit för små. Känner väl igen. :-)nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229