Baby outfit - 11 veckor

Baby outfit / Body - H&M / Byxor - Kappahl / Sockar - Kappahl /
Idag har Juni på sig sina byxor som hon fått av Freddan. Så fina! Det är i storlek 62 och nu har hon växt i dem. Bara aningen stora i midjan, men går bra att ha på ändå.
Igår blev denna damen 11 veckor gammal. Har fortfarande ingen riktig koll på henne vikt eller längd men som jag skrivit tidigare så märker vi iallafall att hon blir större eftersom att vi nyligen varit tvugna att gå upp en blöjstorlek. Storleken på kläder är fortfarande 56 och ibland 62. Hon är fortfarande en nöjd bebis för det mesta. Bara igår hon var lite kinkig ett tag på eftermiddagen/kvällen då det märktes att hon var trött men inte riktigt ville komma till ro och sova.
Hon har blivit himla stark i nacken och orkar lyfta huvudet ganska länge när hon ligger på magen. Hon älskar att träna på att stå upp och hon blir glad när man ger henne en massa beröm för att hon är så duktig.
------
Idag ska jag försöka måla lite och vara kreativ. Det går sådär då jag inte riktigt vet var min inspiration att måla tagit vägen. Förut var det någonting jag verkligen älskade och nu känner jag mig mest bara dålig när jag försöker. Ikväll blir det grillning med ett gäng vänner så det ser jag fram emot riktigt mycket! Trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Älskade June-Bug <3nouw.com/hannaleewahlberg
Malin
Malin,
Finaste lillan <3 leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229