Anledningen till varför jag inte shoppade på black friday

________________________________________________________________________________


Ibland om jag ser något snyggt plagg på någon sida så brukar jag ta en printscreen på plagget, för att jag ska komma ihåg att gå tillbaka och köpa det om jag inte har tid just då. Den här toppen hade jag sett en kompis ha på sig. Tyckte den var så snygg på henne och eftersom den såg amningsvänlig ut så hade jag tänkt klicka hem den jag med. Igår på black friday tänkte jag att nu slår jag till, när det är 25% idag på allt. MEN när jag gick för att beställa den tänkte jag wait a minute. Var det verkligen det här priset jag sett? Men jag hade en printscreen i min telefon och kunde gå tillbaka och kolla. Den vänstra bilden visar priset för cirka 1 vecka sedan, och högra bilden är från igår på black friday. Alltså högre på dagen då allt ska vara "såååå billigt". Tror ni jag köpte toppen?

Nä, jag blev faktiskt ganska irriterad. Tycker det är otroligt fult gjort av butiker att göra på det här sättet. Jag tappade suget helt och därför blev det inga köp för mig igår. Dessutom blir jag så trött på att bli fullkomligt överöst med mail, sms och annan reklam som bara skriker KÖP, KÖP, KÖP! Jag tycker att det är ok för butiker att pusha för sina black friday-erbjudanden.. men då ska det faktiskt vara rabatterat PÅ RIKTIGT.


Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Men jaaa det är så fult! Jag själv är inget stor fan av att handla på just "black friday" och har flera ggr varit med om att ena veckan var det ett pris och veckan efter ett helt annat pris som var aningen samma eller till och med dyrare. Usch dåligt ! nouw.com/szemlerinterior
lamouru
lamouru,
Nej va sjukt ! Jag skiter i black friday av miljöskäl men detta va ju riktigt fult gjort nouw.com/lamouru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229