All set for december

En liten julgarderob har Juni fått. Den består av sockar med olika julmotiv (de med pingviner har hon fått av sin farmor och farfar), röda byxor samt en tomedräkt som Svea köpte till henne igår. Det var den som var det juliga inköpet jag skrivit att vi hade gjort! Hon kommer vara så söt i allt :)
Det börjar verkligen kännas nu att det snart är jul. Hela min dag har bestått av juliga aktiviteter. Först var vi på julmarknad och sedan har jag varit på julkortspyssel hos min svärmor med henne, hennes syster och svägerskorna. Tyvärr blev mina kort inte klara så jag får fortsätta någon annan dag. Hade ingen inspiration och har varit så jäkla trött idag.. men det är jag visserligen varje dag. Om tomten läser detta så vill jag att han ska veta att sömn ligger i toppen på min önskelista, hehe ;P
Nu måste jag gå i duschen och sen sova. Imorgon ska jag med lillan på BVC på 7-månaderskontroll (hon blir ju det på tisdag) och somvanligt blir det spännande att se hur mycket hon vuxit sedan sist vi var där!

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Så fint allt va! Hihi hon kommer va en så söt liten tomtenisse ❤️leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229