52 veckor - sista veckouppdateringen ♥

Mini outfit / Klänning - Zara / Hårband - H&M /
Vill bara börja med att säga att dessa rosor inte hade några taggar och att jag självklart inte lät henne äta på blommorna, trots att hon väldigt gärna hade velat, hehe.
Det är dags för en veckouppdatering eftersom Juni blivit 52 veckor. Som jag har sagt tidigare så skulle jag uppdatera varje vecka fram tills hon blev ett år och därför blir det här den sista veckouppdateringen om henne och hennes framsteg. Framöver blir det mer sporadiskt.
Jag började med dessa uppdateringar när hon var 10 veckor gammal (den första hittar ni att läsa här). Då hade hon storlek 56 i kläder, hennes favoritsysselsättningar var att sitta i sin babysitter och ligga på skötbordet inne på toaletten och jag glädjes åt att hon inte spydde lika ofta som tidigare. Ja, herregud vad saker har hänt sedan dess! :)
Den här senaste veckan har hon inte riktigt velat somna på kvällarna när hon brukar. Hon har varit vaken till 22.30-23 nästan varje kväll. Däremot har hon inte varit speciellt missnöjd vilket varit tur, men vi ser ju helst att hon somnar kl. 20 som hon brukar eftersom att rutinerna som vi fått in och som vi tycker varit bra blir förstörda. Vad de här ändrade sömntiderna beror på vet vi inte riktigt. Hade det varit tänder känns det som att hon borde varit mer gnällig. Istället tror jag det kan bero på en av de berömda utvecklingsfaserna, och enligt Wonder weeks så ska det infalla en sådan mellan 51½ vecka fram tills 54½ vecka. Vi får se hur det utvecklar sig. Hoppas vi kommer tillbaka till de vanliga sömnrutinerna snart.
Något nytt hon börjat med är att hon lärt sig "prata i telefon". Hon har en leksaksmobiltelefon (ibland tar hon andra saker också) och håller dem mot sitt öra och sitter och pratar för sig själv. Det ser så himla roligt ut och jag blir full i skratt varje gång. Hon måste helt enkelt sett hur vi pratar i telefon (mest troligt sin pappa eftersom det är han som står för det mesta mobilpratandet i den här familjen) och härmar oss, haha.

Gillar

Kommentarer

Fröken
Fröken,
Vilka fina bilder! :-)www.frokenskriver.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229