5 saker jag är tacksam för

________________________________________________________________________________


Jag har verkligen kommit "ur form" när det gäller att blogga. Jag tror det är att jag har så mycket mindre tid nu, att om det ska bli något så måste det gå snabbt att skriva och lägga ut. MEN är det något jag hatar att göra är det att göra saker halvdant. Jag vill inte bara lägga ut en suddig bild från mobilen, skriva något kort och sen "hejdå" - utan jag vill ha tid att tänka efter vad jag vill säga, kunna lägga ut bilder jag gillar och har haft tid att redigera osv... Men som ni förstår har jag svårt att hitta den tiden just nu. Kvällarna som var MIN tid förut, har blivit tiden då Dylan kräver som mest uppmärksamhet och närhet från mig, och pappan duger tyvärr inte alls lika bra 😔.

MEN det löser sig 😊 Istället för att klaga på tidsbrist tänkte jag istället dela med mig av några saker jag känner mig extra tacksam för just nu. Det är ju faktiskt Thanksgiving idag! 😃1. MINA BARN.

Självklart. Älskar dem mer än allt annat. På ett eller annat sätt slår det mig varje dag hur glad jag är för att jag har dem. Barn är verkligen ingen självklarhet, och jag har haft en väldans tur ❤❤.


2. NÄRHETEN TILL SKOGEN.

Vi bor precis vid en skog, och det är något jag börjat uppskatta mer och mer. Det är en sådan LYX att ha den så nära. Jag tror på de som säger att risken att bli deprimerad är mindre om man vistas mycket ute i skogen. Varje gång jag går där blir jag så LUGN. Hittar mycket inspiration i skogen också. Den är vacker.


3. BÄRSJALEN.

Så tacksam att jag skaffade en sådan. Det har gjort min vardag med ett spädbarn lite enklare, och Dylan älskar den 💙
4. VÅRAT NYA VARDAGSRUM PÅ ÖVERVÅNINGEN.

Mitt höstprojekt har ju varit att göra ordning och inreda så att vi ska få ett extra vardagsrum på övervåningen. Det börjar arta sig och bli riktigt fint och mysigt. I förra veckan tog vi ner de mindre snygga hyllorna som satt där på väggen, och fick istället dit en tv 😊. Perfekt med två vardagsrum i en familj om man inte riktigt delar samma uppfattning om vad "bra på tv" är 😄.


5. MINA VÄNNER.

Alltid finns där någon att prata med, skratta med, någon som ställer upp, någon som peppar och någon som kan få en att bli gladare när man har en dålig dag. Tack, tack, TACK för att ni finns ❤!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229