5 saker jag är tacksam för

Några saker jag känner mig extra tacksam för just nu:
1. Att jag hittat några nya fina plagg att ha på jobbet.
Idag var jag på stan och shoppade.. till mig själv! Det händer inte ofta nuförtiden. Oftast blir det bara att jag köper barnkläder istället. Någon som känner igen sig? ;) Ett par fina dressade byxor (de som jag har på bilden) fick följa med hem, en klänning och en tröja. Byxorna är jag så kär i. Såg ett par liknande på Tilde de Paula Eby på Nyhetsmorgon en morgon och ba' 'jag MÅSTE ha likadana', så när jag hittade dessa på Gina Tricot blev jag så glad :) Eftersom jag på senaste tiden gått ner lite i vikt känns det lite roligare med kläder igen. I grund och botten är jag ju en modeintresserad tjej, men har haft intresset vilande under graviditeten och tiden med en liten bebis. Det är roligt att återupptäcka sig själv igen.
2. Att det känns okej att börja jobba igen.
Det känns lite konstigt att jag ska jobba på måndag, men det känns också helt okej. Jag har haft lite ångest över att inte få spendera hela dagarna tillsammans med lillan, men samtidigt känns det roligt att träffa jobbarkompisarna igen. Ha ett socialt liv igen på ett annat sätt än när man är föräldraledig. Det känns lite som att ett nytt kapitel i mitt liv börjar nu igen, och samtidigt känns det bra att jag har möjligheten att mjukstarta det eftersom jag bara kommer arbeta varannan vecka till att börja med.
3. Att jag fått så mycket fin respons på mina "ros-bilder" på lillan.
Dock inte här på bloggen, men på instagram och privat har många hört av sig och sagt att de är fantastiskt fina. TACK, det tycker jag med, men det värmer såklart extra att få höra det av andra också :)
4. Att ha barn.
Slås varje dag av tanken att jag är så lycklig att jag har Juni i mitt liv och jag tror inte jag kan säga det nog många gånger. Vad skulle jag göra utan denna lilla människa i mitt liv? ♥
5. Min bästa vän Malin.
Denna tjej alltså. Lika vacker inuti som utanpå. En av de få personerna jag kan berätta allt för. Den jag ringer först när jag känner mig ledsen, arg eller extra glad och den som alltid tröstar, förstår och säger de rätta sakerna. Jag säger samma sak här som på punkt nummer 4; vad skulle jag göra utan denna människa i mitt liv? ♥

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Men alltså åhhh ❤️❤️❤️ så glad att jag har dig med! Love you leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229