48 veckor - Baby's first easter

Hej på er! Ja, jag vet att påsken är över men jag måste ändå visa dessa bilder från i torsdags när vi klätt ut lillan till en liten påskkärring. Det här var hennes första påsk på utsidan av magen. Förra året låg hon nämligen där inne och jäste tillsammans med allt påskgodis, hihi.
I fredags fyllde hon 48 veckor och hon är allt en liten busig tjej. Eftersom vi fortfarande inte är klara med trapp-måleriet så har vi inte satt dit någon barngrind än, men det är verkligen prio att göra det nu. Denna mamma är less på att jaga efter sin lilla dotter i trappen. För nu tar hon sig verkligen upp! Självklart låter jag henne aldrig klättra i trappen själv, men som ett experiment lät jag henne klättra hela vägen upp medans jag gick bakom och passade. Snabbt går det, och det är så roligt att klättra tycker hon. Det tycker inte jag. Hon vill till trappen hela tiden och hur mycket jag än försöker blockera med stolar och annat så tar hon sig ändå förbi. Så just nu får jag inte göra annat än att lyfta henne därifrån.
Annat som hänt under lillans 47:e vecka är att den fjärde tanden är på väg och det är lillans andra framtand, den på höger sida, som syns genom tandköttet. Det verkar faktiskt inte bli lika besvärligt med denna tand, och hon har sovit hela nätterna som vanligt.
Något nytt hon lärt sig är att skaka på huvudet. Fast hon vet inte riktigt vad det betyder än, utan gör det bara för att härma oss. Nu försöker vi lära henne att nicka också, men det är klart att hon lärde sig att skaka på huvudet först eftersom att den rörelsen följt av ett 'Nej Juni' är det hon ser oss göra och säga allra mest just nu, haha :)

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Finaste Juni ❤️ Saknar henne!!nouw.com/hannaleewahlberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229