46 veckor - Little thing

Baby Outfit / Tröja - La Redoute här / Byxor - Ica Maxi / Sockar - Kappahl /
På dagen när lillan blev 46 veckor blev hon så himla grinig igen från att ha varit en så glad bebis hela veckan. Tänderna ställer verkligen till det för henne, men den här gången blev resultatet att tanden i överkäken iallafall kommit spruckit fram helt och hållet nu. Puh, hoppas det inte blir lika illa med resterande 17 mjölktänder som ska komma fram.
Sedan förra uppdateringen har Juni prövat på att ramla ner från våran säng för första gången. Aj, aj, aj. Som tur var gick det bra och hon skrek direkt, så ingen hjärnskakning eller något sådant hemskt. Fick bara ett litet, litet blåmärke i pannan som syntes några dagar.
Hon håller fortfarande på att träna som en galning på att stå utan stöd, och enligt hennes pappa så ska han ha sett henne ställa sig upp helt själv på golvet utan att ta hjälp av något stöd. Jag har dock inte sett det än, så har jag inte sett det med egna ögon så har det inte hänt än, hehehehe ;) Däremot har jag sett att hon tar mindre, och mindre stöd av saker när hon stället sig upp så det är väldigt nära att hon kan ställa sig utan hjälp.
På senaste tiden har hon gått från att säga mamma-ma-ma-mama till att säga pappa-papa-pa-pa istället, vilket självklart gör pappan i huset stolt som en tupp. Men, hon sa ju trots allt 'mamma' först såatteeeeh (alla vet ju att mamma trots allt är bäst) ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229