4-årskontrollen

_______________________________________________________________________________I tisdags var vi på 4-årskontroll med Juni. På kontrollen kollar man längd, vikt, syn och hörsel. Allt såg bra ut, och trots att man inte alltid kan tro det så hör Juni alldeles utmärkt (fler än jag som ibland upplever att ens barn tappat sina öron?) 😄. Synen ville de däremot kolla igen. Hon fick sitta med en bricka med bokstäver och skulle peka ut vilka bokstäver sköterskan pekade på i ett belysningsskåp. På raden '0,65' pekade hon fel flera gånger, så vi ska tillbaka en gång till för att kolla om det blir samma sak igen. Då kanske vi får en remiss för att kolla upp om hon behöver glasögon.

Jag har ju själv väldigt dålig syn, så det vore inte så konstigt om Juni också har det. Om det blir aktuellt för Juni med glasögon så ska även jag passa på att skaffa nya. Jag använder ju glasögonen väldigt sällan (har linser), men det beror mycket på att mina är väldigt repiga och gamla så jag ser inte speciellt bra i dem.

Jag är så glad att det är trendigt med glasögon nu, och att det inte har samma "plugghäst"-stämpel som när jag var liten. Visst känns det som att det är så iallafall? Att många faktiskt hellre väljer att bära sina glasögon istället för linser?


💋

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Vilken himla tur att det gick så bra på kontrollen! Så söt hon är 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229