37 veckor

Juni har gått och blivit 37 veckor (8 månader och 2 veckor). Jag skulle egentligen ha uppdaterat för flera dagar sedan men jag ville egentligen ha några fina bilder till inlägget som jag tagit med kameran, men på grund av problemen med vårt internet så får jag visa dem vid ett senare tillfälle istället. 

Vid förra uppdateringen berättade jag ju att hon börjat ställa sig upp i soffan. Nu har jag för första gången sett henne ställa sig upp i sin spjälsäng. Känns lite sjukt att hon blivit så stor att hon kan göra det helt själv! Hon har också börjat krypa mer på knäna och det händer inte bara i soffan längre. Nu kryper hon runt i sängen och på mattor på golvet där hon får fäste. 

Och växer och blir större blir vår lilla Bugg. Det dröjer ju ända fram till slutet av februari innan vi ska på BVC på vägning och mätning igen, men vi märker på kläderna att hon blir större. Vi har smått börjat använda kläder i storlek 74 och vissa plagg i storlek 68 är det dags att rensa bort. Som vanligt får jag panik när det är dags att rensa bort kläder. Vad händer med vår lilla bebis, liksom. Tror att alla föräldrar känner igen sig i den känslan! Jag märker på min rygg att hon blir tyngre också. Jag börjar få ont i ryggen av att bära henne och det känns så tungt att lyfta upp henne. Kan inte förstå hur de som har tyngre bebisar orkar, för Juni räknas ju ändå som en nätt, liten tjej :) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229