36 Veckor - Nya skills varje dag

Dessa bilder är från helgen då vi var uppe i Kalix och hälsade på hos mamma. Juni leker med humlan från Brio som hon fått av sin mormor och med ballongvispen som hon fått låna. Hon har varit på så himla bra humör hela veckan. Nästan inte en endaste sur min alls faktiskt. Knappt ens vid läggdags :)
I fredags blev Juni 36 veckor och under sin 25:e vecka har det på nytt hänt en hel del nya saker. Hon har ju kunnat åla sig framåt i några veckor, men nu har hon också börjat krypa fram på knä. Fast hon gör det bara i soffor och sängar där det är mjukt och hon får bättre fäste. Därför är hon superfarlig på just sånna ställen eftersom hon vill krypa fram till kanten. Hon skulle gärna fortsätta över kanten också men som tur är så hinner vi alltid stoppa henne innan det händer.
Nu har hon också börjat ställa sig upp själv i soffan genom att stödja sig upp mot soffryggen. Snart kommer hon alltså att börja ställa sig upp mot stolar och annat på golvet också. Jag blir lite nervös att hon ska ramla och slå sig, men det är väl bara jag vänjer mig. Jag kan ju inte linda in henne i bubbelplast och bomull, även om jag ibland skulle vilja, hehe.

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men herregud vad hon har lärt sig saker!! Känner att jag måste komma och träffa henne snart!! <3 nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229