33 veckor - En sen veckouppdatering

Den här ren-tröjan är så gullig. Den fick Juni ha på sig i helgen när hon skulle vara fin inför hennes mormors besök :) Den kommer från H&M.
Alltså ååh.. måste bli bättre på att publicera de här veckouppdateringarna i tid, för gör jag inte det så hinner det ju hända annat och lillan hinner lära sig ännu mer saker som jag måste vänta med att skriva om tills nästa uppdatering. I helgen har lillan till exempel lärt sig flera nya saker, men de tillhör inte den här veckouppdateringen eftersom jag är sen med att publicera den, så tyvärr får jag skriva om det vid ett senare tillfälle.
Iallafall så har hon börjat ställa sig på knä ännu mycket mer sedan förra uppdateringen. Att krypa kan verkligen inte vara långt borta nu. Hon står liksom på knä och gungar fram och tillbaka innan hon sedan glider ner på mage igen. Väldigt gulligt är det. Hon tar sig dock "framår" fortfarande genom att sno sig runt på mage, men det går inte särskilt snabbt.
Sömnen är ungefär samma som tidigare förutom att det inte riktigt går lika fort att söva henne längre. Förut somnade hon genom att vi gav henne en flaska med ersättning som hon åt i famnen tills hon somnade. Nu så somnar hon inte längre alltid av det utan dricker upp flaskan och fortsätter vara vaken en stund till. Men hon får fortfarande somna i famnen och så lägger vi ned henne i spjälsängen sen. Skulle vi lägga ner henne när hon fortfarande är vaken så skulle hon inte somna. Det är fortfarande så att hon ibland sover hela nätterna, men de flesta nätter så vaknar hon mellan kl. 3-4 och får komma över till våran säng. Då brukar jag amma henne, byta blöjan om den är väldigt full och då somnar hon om på direkten sen och brukar sova vidare till 7-8. Hon sover inte heller riktigt lika långa stunder på dagarna längre, så det blir inte direkt så mycket tid till att göra egna saker på längre. Det brukar bli att snabb-gå ut och kissa med hundarna på gården och möjligen hinna koka en te-kopp, men sedan brukar hon hinna vakna innan jag hinner dricka den, haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229