3 koppar kaffe senare...


Glad lördag och trevlig helg till er från ett mycket regnigt Skellefteå! Här har jag precis druckit min typ tredje (?) kopp kaffe och ätit upp det sista ur gårdagens godispåse. Välbehövligt efter att min morgon startat redan kl. 03 i morse. Hade sett fram emot en skön sovmorgon till åtminstone 06.30-07.00 (jepp, DET är sovmorgon det i vårat hus), eftersom Juni sovit så bra hela veckan... Men självklart skulle detta skita sig just idag när hon bestämde att det var morgon klockan 03. F A N T A S T I S K T.

Man kan verkligen aldrig vara säker på att få en skön natts sömn i ett hem med småbarn. Menmen.. bättre lycka med det inatt helt enkelt 😝

Vi ska snart packa oss iväg med bilen för att åka ut till stugan. Vi hade först tänkt stanna över natten, men sover Juni lika dåligt inatt igen så orkar jag inte sova borta. Därför blir det bara över eftermiddagen och kvällen innan vi åker hem igen. Hoppas ni får en mycket fin lördag, även om det regnar lika mycket hos er som det gör här. Men det kan ju vara mysigt att ha en anledning att spendera dagen inomhus också. 

Kram 💗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229