24 veckor - Ooh Paris!

Baby Outfit / Body - La Redoute / Byxor - Ellos /
24 veckor idag sedan gumman föddes. Det går så fort verkligen, men det är väl för att vi har för roligt ;)
I veckan har vi utökat smakportionerna gröt så nu äter hon fler skedar än tidigare. Det går bra. Har inte märkt av någon magknip eller så, bara att hon börjat bajsa oftare. Har tänkt att om två veckor när hon blir 6 månader så byter vi ut lunchen helt och hållet mot gröt.
Gummans humör har varit ganska bra men aningen sämre än förra veckan. Hon är solig för det mesta men hon är lite förkyld och snorig och verkar lite störd över snoret och speciellt när vi är där och torkar näsan på henne. Nattningarna på kvällen är det fortfarande jag som tar hand om eftersom lillan blir arg som ett bi på pappan om han försöker. Dagarna går det bra att vara hos honom, men inte på kvällarna. Fick nyligen en kommentar på bloggen att man måste låta pappan natta ändå och att barnet tillslut vänjer sig, men vi har verkligen försökt. Hon kan skrika utöver sig i timmar men får hon komma över till mig blir hon tyst. Tillslut kanske hon skulle somna av utmattning hos pappan, men då skulle hon få trötta, retliga föräldrar av att måsta höra på otröstligt skrik. Då känns det, iallafall just nu, enklare att jag tar över. Förhoppningsvis är det en fas som kommer gå över, tänker jag :)

Gillar

Kommentarer

Maria kronvald
Maria kronvald,
Självklart att vi hade gjort likadant när det gällt dig som baby. Den som lättast får juni att somna är bäst. Kommentaren från "Någon" känns lite befängd! Kram nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229