23 veckor

I fredags blev gumman 23 veckor och jag hade egentligen tänkt lägga upp en veckouppdatering igår men jag blev typ matförgiftad eller något så jag mådde dåligt hela kvällen. Får bli en kort uppdatering nu istället :)

Från att ha varit en riktig liten suris förra veckan till att vara en glad och förnöjsam bebis. Iallafall på dagarna. Kvällarna har hon fortfarande varit ganska grinig och såklart är det bara mamma som duger då. Hoppas att det blir bättre snart så att även pappa kan sköta nattningarna.


Det är så roligt nu att se att lillan är glad igen. Hon blir bara sötare och sötare och hon älskar att stå och studsa upp och ner. Hon pratar och skrattar mycket. Man får ett leende som gensvar nästan jämt när man pratar med henne. Hon älskar också att titta på sig själv i spegeln och ler alltid stort när hon får syn på sig själv. Men det är ju inte så konstigt.. hade jag också varit sådär söt hade jag också älskat att se mig i spegeln, hehe.

Nu får hon äta gröt varje dag vid lunchtid. Fortfarande bara smakportioner så hon äter bara några teskedar. Första teskeden är hon alltid lite skeptisk till men efter ett par så känns det som att hon fått smak för det och vill ha mer. Efter grötsmakisarna får hon alltid bröstet, men snart kanske vi kommer kunna byta ut lunchen helt mot bara gröt. Trots att jag tycker om att amma så känns det kul att kunna byta ut några mål mot vanlig mat.

------

Nu ska vi snart åka in till stan och gå på Teliabutiken eftersom att sambon råkat trycka fel pin-kod på telefonen tre gånger och slängt bort informationen han hade om pin- och pukkoder (klant ;P). Efter det är det dags för en ny träff med föräldragruppen på öppna förskolan och det blir kul att även sambon kan följa med den här gången så han också får träffa de andra föräldrarna och bebisarna!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Söt liten plutta !sylvenemma.blogg.se
Hanna
Hanna,
Jag tror det är viktigt att säga till barnet (oavsett ålder) att nu är det pappa som ska natta. (Förutsatt att barnet är mätt osv..) så att barnet vänjer sig vid båda föräldrarna direkt. Låt pappan vara en del i barnets liv även om barnet inte vill i början ;) Barnet kommer vänja sig vid pappan tillslut! :) nouw.comNone
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229