20 veckor - Party girl

Baby outfit / Klänning - Lindex / Ballerinaskor - H&M /
På bilden är hon iförd den tilltänka dopfestsklänningen, men det blev inte av att vi använde den. När dopcermonin var över var Juni så trött och grinig så jag ville inte bråka med att byta kläder på henne. Därför fick vi ha den vita bodyn och vita strumpbyxor som hon hade under dopklänningen istället. Synd på den fina klänningen. Men nu är vi bjudna på hennes kusin Nikes dop så kanske får detta bli hennes outfit då istället.
Det blir en kort veckouppdatering eftersom den egentligen var en vecka sedan (förra fredagen) som Juni blev 20 veckor. Tiden har gått så snabbt sedan förra fredagen så imorgon blir det 21 veckor. Men iallafall..
Sedan förra uppdateringen har vi hunnit med att testa lite mer mat. Efter det misslyckade försöket med potatis så bestämde vi oss för att testa något som smakar mer sött. Därför fick lite banan och plommon stå på menyn. Det gick lite bättre och det blev inte alls samma sura miner som när vi försökte ge henne potatis. Men jag tycker ändå inte att Juni verkar speciellt intresserad av mat än. Läste i en bok som vi fått från BVC att man egentligen inte behöver ge bebisar så mycket smakportoner före 6 månaders ålder om de inte verkar intresserade. Skulle vara intressant att höra när ni som läser började med smakportioner och när ni upplevde att era barn blev intresserad av att smaka på mat??
Annars så fortsätter hon vara som en liten ålande mask och det är fortfarande lite trixigt att byta blöja när hon rör sig så mycket. Allt denna lilla dam får tag på ska in i munnen. Hon tuggar, biter och suger på allt. Ibland upplever jag att det verkar klia i hennes mun eftersom att hon ibland biter väldigt aggresivt samtidigt som hon låter irriterrad. Inga tänder syns till än iallafall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229