2 månader vs. 1 månad kvar av graviditeten


Två bilder från min mobil. På bilden till vänster var det 2 månader kvar till BF och till höger 1 månad kvar till BF. Ser ni någon skillnad på magen mellan bilderna? Kanske är svårt att se eftersom man ser den framifrån och inte från sidan. Själv tycker jag att magen under den senaste månaden blivit jättestor, sjunkit ner ännu mer och sen har den ju under senaste månaden verkligen spruckit sönder med bristningar. Det ser man inte heller så mycket av på bilderna, men tro mig - de FINNS där.


__________


Idag har vi spenderat dagen på den lilla badstranden som ligger nära från där vi bor. Så himla fin och mysig liten strand. Lagom för oss med kids. Det är både sandstrand och en liten gräsplätt där man kan sitta på filtar. Sedan finns de en bastu man kan hyra för de gångerna vattnet är alldeles för kallt, och så finns det en brygga att hoppa i vattnet ifrån om man inte vill vada sig ut från strandkanten. Juni älskar att bada där, och att se henne leka i vattnet och ha roligt gör mitt mammahjärta så glatt. Dessutom kom hennes bästis från förskolan dit idag, och de har ju inte setts sedan hon blev ledig från förskolan i juni, så det blev ett kärt återseende ❤.


Visst, jag känner mig inte superbekvämt att visa upp preggokroppen oftentligt på en badstrand, men samtidigt finns det inget skönare sätt att svalka sig på än att hoppa i plurret!!! 💦 Har ni också galet varmt och fuktigt där ni bor/är? Jag har aldrig varit i Thailand, men folk i min närhet säger hela tiden att det är så varmt, kvavt och fuktigt nu att det känns som att vara där. Jag tror dem.


Nu blir det serier och mys innan sängdags 🌙✨.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229