17 veckor - Bon Jour!

Baby outfit / Tröja - La Redoute / Byxor - Ellos här /
Trevlig fredag och trevlig helg på er! Till er som sitter och jobbar just nu vill jag också säga 'Kämpa på', jag vet hur de där sista timmarna på fredagarna verkligen kan snigla sig fram innan man äntligen får ta helg.
På bilderna här ovan ser ni en outfit på gumman som jag tog tidigare i veckan. Som ni förstår så åkte den av ganska snabbt, så varmt som det har varit, och är för den delen, den här veckan. En tunn body och blöja är det mestadels som gäller just nu. Tröjan är en del i ett pyjamas-set, men jag tycker den är alldeles för varm att ha som pyjamas så den får passa på dagtid istället. Däremot får vi nog vänta tills denna värmebölja är förbi. Byxorna tycker jag har så fint mönster och det verkar gumman tycka också eftersom hon stirrar sig alldeles skelögd på dem ibland, haha. Finns att köpa på Rea på Ellos hemsida just nu i ett set som även innehåller en t-shirtbody och en solhatt :)
------
Att det är fredag idag innebär, förutom att det är helg, också att Juni-bug blir 17 veckor idag. Igår var vi ju som jag berättat tidigare på BVC för fyra månaders-kontroll. Vikt var för närvarande 5630 gram, längd 61,3 cm och huvudomfång var 40,7. Innan besöket var jag lite orolig att de skulle säga att Juni är "för liten" för sin ålder eftersom jag sett tre-månaders bebisar som väger mer och är längre än hon, men när jag frågade sköterskan om det kan vara så att hon äter för lite, dvs att jag har för lite mjölk, så sa hon att Juni är en liten, nätt tjej men att hon följer sin viktkurva perfekt och ser jättefin ut så tillräckligt med mat får hon. Skönt! Den här veckan har hon varit rena drömmen jämfört med förra veckan då hon var en liten skrikbebis på eftermiddagarna/kvällarna. Hon har inte gnällt något alls förutom lite när hon är hungrig eller om hon varit trött. Men det har inte varit några långa stunder som hon varit ledsen och det har alltid gått att trösta henne snabbt. Mest troligt var förra veckan en fas eller en kombination av lite för lite sömn (hon sov mindre än hon brukar i Kalix) och för mycket nya intryck.
Nämde ju tidigare i veckan om hur hon nu börjat skratta långa riktiga skratt ibland istället för de där korta, kiknande skratten. Nu har även S märkt det då han fick henne att skratta igår morse. Det är på riktigt det gulligaste jag varit med om. Började typ gråta när jag hörde det där skrattet för att det var så fint (fåniga jag).
Vagnen som på senaste tiden inte har varit någon favorit har vi nu kunnat gå på två längre turer med utan några sura miner, så jag hoppas att det är på väg att vända. Dock vill jag inte ta ut något i förskott än då vi snart ska ut på en prommis med henne snart igen i det fina vädret, hehe.

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Men fina tjejen <3leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229