14 veckor - Sleeping beauty

Baby outfit / Body - H&M / Byxor - Kappahl / Skor - H&M /
Bjuder på en outfitbild på en sovande gumma. Byxorna har ni ju sett förr men de är så himla fina. Skorna är också favoriter som Juni-bug fått från sin moster Malin.
I fredags blev hon 14 veckor och nu börjar det hända grejer känns det som. I veckan har hon varit ganska grinig. Bara velat vara i famnen, missnöjd i babysittern osv. Enligt boken 'Växa och Upptäcka Världen' (Wonderweeks på engelska) är det ju kring vecka 12-ish som de flesta bebisar ska ha en utvecklingsfas då de blir extra klängiga och griniga och misstänker att det är detta våran lilla dam genomgått den här veckan. Det är efter utvecklingsfaserna som bebisarna lär sig nya saker och se på tusan om hon inte vände sig från rygg till mage i fredags - samma dag som hon blev 14 veckor. Dock hamnade den ena armen fastkilad under henne men det kanske kan räknas ändå? Enligt tabellen som jag hittade på 1177.se så står det iallafall att det räknas som tidigt att vända sig vid 3 månaders ålder. Hon blev helt plötsligt också mycket starkare att hålla upp överkroppen när hon låg ner på mage :) Tycker också att hon börjat le mer och mer och ibland kan man tillochmed få ett litet, litet kiknande skratt. Så gulligt.
Skorven i hårbotten har nästan försvunnit helt sedan förra veckan. Att smörja med babyolja och gnugga bort det lite försiktigt verkar ha gjort susen och i övrigt lillan verkar växa så det knakar då vi mer och mer börjar övergå till storlek 62 på hennes kläder. 56 går nog fortfarande att använda lite grann om det är stora i storleken men det kan vara så att hennes mamma är less på de kläderna och vill börja använda allt nytt hon har i storlek 62 istället, hehe ;)

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Superfina byxor!! :) nouw.comNone
Malin
Malin,
Åhhh så ledsen att dom där byxorna inte finns kvar längre! :( Hade sååå gärnat velat ha dom till min lillkille också ju!leewahlbergmalin.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229