1-MÅNADERSKONTROLL PÅ BVC

_________________________________________________________________________________


Idag hade vi tid för ett nytt BVC-besök för 1-månaders kontroll. Det var inte bara mätning och vägning idag, utan ett nytt besök hos en barnläkare. Dock inga konstigheter. Bara en ny rutinkontroll av ögon, reflexer, klämma och känna och så vidare. Besöket gick bra och Dylle har fortsatt öka ordentligt i vikt. På två veckor har han gått upp från 4030 gram till 4540 gram.. så drygt ett halvt kilo. Inte illa 👏.

Något som var kul var att jag och S brukar alltid gissa innan hur mycket vi tror att han väger, och denna gång gissade jag EXAKT PÅ GRAMMET RÄTT 😄.


Dylan - 1 månad gammal - 4540 gram tung - 57 centimeter lång


När en barnläkare var med passade jag på att fråga om det relativt stora och vita märket som vi upptäckt att han har på sin höft. Efter att hon kollat på det och klämt på det konstaterades hon att det bara var ett ofarligt födelsemärke. Skönt att få det bekräftat, även om det var det vi själva har misstänkt.Imorgon vankas det en liten utflykt till Piteå. Efter att ha spanat in Dollarstores instagram och sett att de fått in en massa fin inredning blev jag så sugen på att åka dit för att se om man kan göra något fynd. Dessutom har de ju en hel del billiga lek- och pysselsaker. Kanske kan jag passa på att göra bort ett och annat julklappsinköp redan nu?? 😊


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229