Allmänt, Livsstil, Vardag

Hej Nu var det väldigt länge sen som jag var aktiv härbloggen, 2017 har till större del varit ett bra år. I alla fall sista halvan av 2017 från månadsskiftet maj/juni och fram till december.

Jag har haft så mycket annat för mig under sista delen av året med jobb, semester, byte av jobb och sedan en sjukskrivning på det men ska snart börja jobba igen då det har blivit så mycket bättre nu.

Sen att jag har varit mer aktiv på min andra blogg än vad jag har varit här, om ni vill så följ gärna ned mig dit. Där försöker jag ha en mer kontinuerlig uppdatering än vad jag har haft här.

Jag vet att jag har sagt så många gånger att jag ska försöka uppdatera lite oftare med att det inte har blivit av, men på min andra blogg så har det blivit bättre än vad det här varit här.  Men kika gärna in på min andra blogg åh säg vad ni tycker.

Phoenix/nouw

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Vardag, Tankar & Åsikter

Ja halva veckan har gått och snart ännu en dag till ända. Det som jag inte alls tycker om är när man först kommer ett nytt ställe åh kommer in rutinerna där.

Sen helt bara poff så rycks man där ifrån bara för att det behövs folk på ett annat ställe istället för just på det stället där man vart placerad.

Men vissa ställen varar ju inte hur länge som helst heller även om man trivs jävligt bra där eller inte, det har väl lite samtidigt lite att göra med vilka man får jobba ihop med på olika ställena.

Jag har varit på båda ställena där jag har trivts bra och även mindre bra på och även med kollegor som man även där har trivts väldigt bra ihop med och även mindre bra ihop med både på gott och ont.

Det gäller ju överallt att man hamnar på olika ställen där man trivs olika bra på och med olika människor som man trivs olika bra med.

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Livsstil, Vardag, Sommar

Shit nu var det ett tag sedan som jag skrev sist, det har inte hänt mycket egentligen har mest bara jobbat och varit i stallet hos plexus.

Jag brukar inte få träningsvärk men nu har jag fan det. Har mest suttit stilla idag då jag knappt kan gå ordentligt LOL men ibland kan det oxå vara en skön träningsvärk och värt allt hårt jobb.

Det var riktigt skönt att rida ute i fredags, varför rida inne när man kan rida i paddocken när det är så bra väder ute. Vi hade våra små åsikter stundvis men det gick till slut i alla fall.

Det gäller bara att inte låta honom gå som han vill när han får för sig någonting men kan heller inte låta bli att skratta åt honom för att han kan vara rätt löjlig ibland när han sätter igång men att man även kan bli lite smått arg på honom när han beter sig så.

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Livsstil, Vardag

Då var denna dag snart slut och bara en arbetsdag kvar sen är det lite helg igen. Himmel vad skönt att det är med fredag imorgon, få vila ut lite under både lördag och söndag.

Har inga direkta planer för helgen åh på söndag så ska jag till stallet igen och pyssla med plexus sen styrelse möte lite senare på kvällen, det är nog så min helg kommer att se ut i alla fall.

Likes

Comments

Allmänt, Djur & Natur, Hästar, Livsstil, Vardag

Nu var det ett bra tag sedan som jag var aktiv här på bloggen så kände att det kunde vara dags för ett inlägg eller vad säger ni?

Jag har inte haft så mycket för mig egentligen, har mest bara jobbat och varit i stallet hos plexus det är det enda. Senast jag var i stallet var igår, trots att jag var nära på att ramla av honom några gånger men klarade mig.

Han skötte sig super fast han blev lite tittig när vi skritta ut mot brukshundsklubben, men försökte med att ställa honom lite från det läskiga och fokusera på mig så slappnade han av igen.

Red även en stund i paddocken när vi kom tillbaka där försökte han dra mig ur sadeln några gånger men höll mig kvar trots allt ändå. Men han skötte sig bra ändå trots att han dummade sig lite men annars så var det helt okej.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Livsstil, Vardag

Ja som rubriken låter så hatar jag snö lika mycket som både söndagar och måndagar, tycket ingen av dem är roliga i över-huvudtaget. När det kommer en massa snö så blir det en massa olyckor bara för att de flesta inte alla kanske men de flesta i alla fall inte kan hålla hastighetsbegränsningen som gäller.

Då blir det ju olyckor, vill ju ha vår och sommar och värme nu inge mera snö är trött på skiten nu.

Likes

Comments

Allmänt, Höst & vinter , Livsstil, Vardag

I just hate Monday mornings there's never comes anything out of Monday's. I couldn't my bike to the bus this morning so I had to walk all the way. I can say it was a really long time since I walked to the bus last time and when I've got to work it started to snow.

I don't want any more snow, I want it to be spring and summer not more winter I've had enough of snow. It was such a nice weather yesterday why couldn't it be like today to? We'll see how long it will last today if it's keeps going on trough the day or if it will stop during the day.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Vardag

Lång och äckligt tråkig eftermiddag utan att ha någonting att göra, två dagar på raken så har jag haft absolut ingenting att göra från ca 10:30 efter det så har det inte gått 1 minut då jag har varit så sjukt uttråkad så det finns inte.

Om de inte har någonting åt mig imorgon eftermiddag så kan jag lika gärna åka hem istället för att bara stå och trampa bara för att få ha någonting att göra. bara för att man inte har någonting att göra så går tiden så jävla långsamt så att man håller på att bli galen av tristess och nästan har klättrat efter väggarna.

Det måste väl vara absolut det tråkigaste som finns att inte ha någonting att göra antingen större delen av eller hela dagen. Om det blir samma sak idag så kommer jag nog att kräkas av tristess och säkert gå i taket.

Likes

Comments

Allmänt, Livsstil, Vardag

Jag var in en sväng på spargrossen och kikade lite och kom över en sådan här grej som jag ska lägga till på min nyckelknippa. Har förvisso en massa nycklar åh grejer men vad gör en grej till, för mig gör det inte så mycket den är ju ändå rätt gullig.

Likes

Comments