LENA JOHANSEN


Sommeren i fjor flyttet jeg hjem, etter å ha bodd flere år i Spania. Det var hardt å reise fra alt man hadde bygget seg opp der. Tillegg de flotte omgivelsene jeg aldri ønsket å være foruten. Jeg skulle jo aldri tilbake til Norge. Jeg var helt utslitt på det tidspunktet jeg dro hjem, for alt som kunne gå galt, gikk galt. Så sommeren var utrolig vanskelig for meg. Jeg måtte virkelig gå i meg selv og reise meg opp igjen til tross for at alt gikk i mot meg. Jeg var jo så demotivert og alt føltes så håpløst. Heldigvis kom jeg meg over den fasen, som vi gjør med alt annet i livet. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg flyttet hjem, for det var det aller beste for meg. Så om folk tror jeg dro frivillig hjem, nei. Det var mye som skjedde i Spania som jeg aldri har snakket om. Hadde jeg fortsatt bodd i Spania hadde jeg bare endt opp med å ødelegge meg selv enda mere. Som jeg kommer til å snakke om senere.

Det jeg vil frem til er at selv om ting føles håpløst og man noen ganger må starte på "nytt". Så om man mister jobb, kjæresten, leilighet eller nå enn det måtte være - så ordner alt seg til slutt. Selv om det ikke føles ut som det. Det handler bare om å ta en dag om gangen, komme seg ut og fortsette å drømme om ting man ønsker å oppnå. Hvis man ikke klarer å gi slipp på fortid og har negativ tankegang, vil man heller ikke komme noen steg lengre. For til syvende og sist så er den kun deg selv som kan gjøre noe med det. Nå i dag har jeg det fantastisk ♥

Keep on going girls xx Lena

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

spons⎮


GLOSSYBOX INNHOLD - JANUAR:


1# MAKEUP MIST Setting- og fuktighetsspray i et og samme produkt. Love it!

2# LAQA & CO Et høypigmentert leppestift som gir et matt og mørk bærfarget resultat.

3# TRIND HAND REPAIR En lett håndkrem som trekker seg lett inn i huden. Etterlat mykt resultat.

4# GARNIER JUCIY PEEL MASK Mild eksfolierende maske som gir glødtil fuktfattig og tørr hud.

5# ABERCROMBIE & FITCH En nylansert parfyme, delikat og feminen duft med noter av grapefukt, vanilje & magnolia.


Det er alltid et høydepunk å motta Glossybox. Denne luksuriøse esken passer perfekt for alle jenter som elsker å holde seg oppdatert på populære og nye produkter, innen skjønnhet og velvære. Dette er min andre pakke i fra Glossybox og jeg er nok en gang super fornøyd med produktene jeg fikk. Det er like gøy og spennende hver gang jeg mottar den, da jeg ikke aner hva som befinner seg opp i. For dem som ikke vet hva dette er, så er Glossybox en overraskelsepakke som inneholder 5 forskjellige skjønnhetsprodukter hver gang, til kun 179 kr i måneden.

Kan bestilles HER

Lots of love xx Lena

Likes

Comments

FOTOGRAF @ ESPEN_KROLL

JAKKE FRA @CLAIRE_WOMAN - KOMMER TIL HØSTEN

I helgen var jeg på Health & Beauty messen i Telenor Arena, både fredag og lørdag. På lørdag dro jeg sammen med kusinen min (Siri) og kjæresten, da vi skulle få med oss et moteshow. Min favoritt var helt klart Justin Sampo. Ellers var blanding av flere norske designere. Senere på kvelden dro vi på Norwegian Fashion Week for litt bobler i loungen og photoshoot. Senere på kvelden dro vi på afterparty på Steen & Strøm taket, før vi tok turen hjem igjen. Det har vært en helt fantastisk uke, kan virkelig vende meg til dette livet!

Tenk at jeg allerede har fullført en uke på skolen? Det er jo så utrolig gøy og tiden bare flyr i fra meg. I dag hadde vi vår første fagprøve, som gikk veldig bra. Jeg er ganske så positvt overrasket over meg selv. Blant annet hvor fort jeg tar til meg pensum. Nå føles det ut som jeg har funnet min plass. Endelig! Jeg er super gira og motivert. Lærerne er seriøst noen av de herligste menneskene jeg har møtt. Så mye glede, positivitet, latter og kunnskap. Hadde alle lærerne vært som mine, ville skole vært gøy på ungdomsskolen også.

Lots of love xx Lena

Likes

Comments

FOLLOW ME? @lenajohansen.eu