Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! gjorde en liten video idag, kika gärna in den! =). Försökte mig på att måla någonting annat för några dagar sedan, gör ju mest abstrakta målningar men denna gången fick de bli lite mer motiv, det var kul, kan dock inte bestämma mig om den är helt färdig eller om jag ska måla lite mer på den, får se hur jag gör=).

Resten av dagen ska ja söka jobb och eventuellt designa om mitt CV lite, och städa! //Lena

Likes

Comments

Hej! igår blev det en sväng på stan, åt lunch på espresso house och köpte några nya akrylfärger!

Jag köpte även självhäftande papper på panduro som man kan klä om skrivböcker/möbler med så dekorerade om mitt lilla skrivbord med den, jag valde marmor mönstrat det är ju så snyggt! Gjorde även en liten video så jag hade något att redigera, det är ju så kul!

Skönt med helg nu, vad ska ni hitta på?=) //Lena

Likes

Comments

Hej! igår tog jag tag i nåt som jag funderat länge på att göra, nämligen en video cv! Gick ju digitalt skapande kurs nu i höst och intresset för film och youtube har växt, fick några ideer och tog äntligen tag i det. Kommer säkert få fler ideer/ändringar, men slutresultatet just nu finns här nedan att se på för den som vill det.

Om du som arbetsgivare ser detta så hör gärna av dig om du har ett passande jobb till mig, jag bor i Östersund men är även intresserad av distansjobb! //Lena

Likes

Comments

Hej! försökt fånga min coola ring på bild;) brukar inte använda så mycket smycken mer än diskreta örhängen, ringen kanske inte är nåt jag använder till vardags, men tills vidare kom den till användning för att göra en "cool" bild! Köpte ringen i somras på ur & penn. //Lena

Likes

Comments

​Hej! redigerade en ny kanalbild till youtube med hjälp av Canva. Skönt med fredag och helg snart, ska på möte idag och sen blir det nog att söka lite jobb och tvätta. Ha en fin fredag och helg!

Likes

Comments

Hej!

Har redigerat en ny blogg header i programmet canva. Blev väldigt nöjd över resultatet! =). Använde mig av tavlan jag målade i helgen och använde den som bakgrund. Vad för program brukar ni använda när ni redigerar eran header? =). Är det någon som föressten vet ett bra program för att redigera videor i ? // Lena

Likes

Comments

Hej! det här blev mitt lördags nöje ikväll, tyckte det var ett tag sen jag målade en tavla och kände mig kreativ så detta fick jag till =). Jag använder mig av Panduros akryl färger och jag tycker dom funkar riktigt bra! och så är dom väldigt pigmenterade vilket är ett plus. Vill börja måla mera det är riktigt kul att få vara lite kreativ! =).

Vad använder ni för färger när ni målar och vad målar ni helst? =)

Kram Lena

Likes

Comments