Skönt att ha lite koll på Alicia när hon ska sova. Känns som en bra investering så att jag tryggt kan höra henne vart jag än befinner mig i lägenheten.

649:- på Kjell och company

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är lilla Alicia hela 6 månader. Det är som sagt helt sjukt att tiden måste gå så snabbt. Hon växer och utvecklas för varje dag. Ingen annan dag är sig lik. Det finns så mycket att få uppleva med sitt barn.

Hon har börjat ställa sig på alla fyra, när hon väl kommer upp så gör hon ett glädjeskrik. Så gulligt! Rullar även runt när hon ligger i sängen. Inte lika roligt. Nog dags att sänka ner spjälsängen till botten då jag blir så orolig att hon drar sig ur sängen. Tänk när hon kan krypa iväg och hitta på saker.

Idag har hela familjen varit på en sätta-i-halsen kurs. Så nu vet vi hur vi kan banka henne i ryggen 5 ggr eller trycka mellan bröstet 5 ggr. Mycket bra information. Hoppas bara att man aldrig behöver använda dessa.

Likes

Comments

Alicia har fått 2 st nya klänningar från sin farmor och farfar. Gap och Burberry. Fint ska det vara för denna lilla tjejen.

Det finns så otroligt mycket söta klänningar att köpa ute i butikerna.


Likes

Comments

Igår så tänkte Alicia att hon skulle sova i vagnen på kvällen vilket gjorde att vi kunde äta mysig middag.
Det blev vedungsbakad pizza för våran del. Så gott. Resturangen heter San Marco och ligger i Häggvik. Blir nog fler besök dit i sommar.

Alicia vaknade till precis när vi ätit upp och hade beställt in notan. Tack hjärtat!Likes

Comments


Likes

Comments

Det blev en del shopping för mig idag.

Vi har en ganska stor balkong på 9 kvadratmeter. Men den stod helt tom. En vacker dag som denna så gick jag till Sollentuna centrum och köpte kryddor och jordgubbar i kruka. Som är planteringsbara.

Hittade även en fin variant på krukor. Eftersom jag har hundar och en liten flicka som snart kryper. Så det även nog bra att få upp dom lite. Blev riktigt nöjd med resultatet! Imorgon fortsätter jag med krydd/blommavdelningen på balkongen.

Fattas lite möbler.. Vill ha cafédisken med två stolar bara. Hojta till om ni vet något prisvärd och fint. Helst underhållsfritt. Dvs inte i trä
Likes

Comments

Roligt att kunna få upp lite hår i en toffs. Vet inte om det är möjligt att bli sötare men gulligt blev det. Skönt att få lite kontroll på hennes frisyr. Alla brukar undra varför jag inte borgar henne. Man det gör jag, grejen är att hon ser likadan i håret några minuter senare

Likes

Comments

Tack vare fantastiska föräldrar så kunde jag och Douglas gå ut och äta mat på resturang för första gången ensamma sen Alicia föddes. Inte att jag saknat det innan direkt med tanke på att jag vill ju gärna ha med mig Alicia. Men just med tanke på att man är på semester och man vet att sällskapet hjälper mer än gärna till så kändes det toppen.

Vi gjorde oss fina och sen gick vi en lång promenad för att sedan sätta oss vid en fin och mysig resturang i våran klass och stil. Fantastiskt god mat. Bästa maten på hela resan faktiskt.

Till förrätt fick det bli friterade bläckfiskringar. Till varmrätt fick det bli oxfilé för Douglas del och grillad kyckling för min. Båda fick bakade potatis till som var otroligt gott till.

Likes

Comments

Det är helt otroligt vad det är anpassat för att åka på semester med små barn. Du får gå före i köerna när du är på flygplatsen. Det finns vagn, säng och barnstol att låna på hotellet. Det finns pooler med stort parasoll. Barnen åker för nästan ingenting. Bara 300:- för flyg, 10kg incheckat bagage, ta med barnvagn utan extra kostnad och hotell i en vecka. Gratis mat på flyget. Det tycker jag är bra.


Hotellet var i perfekt storlek för min lilla familj.


Likes

Comments